O multime de concurente au impresionat cu reprezentatii la bara,dar el duce totul la un al nivel. Ce a facut concurentul

O multime de concurente au impresionat cu reprezentatii la bara,dar el duce totul la un al nivel. Ce a facut concurentul
Data publicarii: 03 Martie 2016
Data actualizare: 03 Martie 2016
Joao Afonso este concurentul de la Got Talent Portugalia care a facut furori cu numarul sau de la auditii. Iar asta nu doar pentru ca a avut un numar pe care pana acum l-au facut multe femei, ci pentru ca prestatia lui a fost una demna de toata lauda. Joao a dansat la bara iar miscarile lui i-au adus un loc in competitie.

Concurentul s-a prezentat, a spus ce urmeaza sa faca si i-a uimit pe jurati inca dinainte de a incepe sa danseze, prin alegerea numarului sau. 

Momentul in care a inceput sa danseze a fost cel care i-a facut pe jurati sa priveasca impietriti numarul. Cei patru s-au aratat surprinsi mod vizibil atunci cand Joao executa o noua miscare dificila si neasteptata.

In final, juratii l-au aplaudat in picioare: "Ai avut niste miscari spectaculoase", i-au spus acestia,  iar publicul a fost extaziat. 

Pedro Tochas, unul dintre juratii Got Talent Portugal, s-a aratat chiar emotionat de moment si a mers alaturi de concurent, pe scena, pentru a-l imbratisa.

Intors la pupitru, Tochas a apasat butonul de "golden buzz" si l-a trimis pe concurent direct in semifinalele show-ului.

Vezi aici dansul la bara al lui Joao:

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!