O nouă demisie în staff-ul lui Meghan Markle. Ducesa este ”foarte tristă”

O nouă demisie în staff-ul lui Meghan Markle. Ducesa este  foarte tristă
Citeste mai mult despre: Meghan Markle, demisie, secretara,
Data: 11 Martie 2019
În ultimele cinci luni, patru membri din anturajul lui Meghan Markle și-au anunțat plecarea.

Ducesa de Sussex a fost descrisă drept ”foarte tristă” să-și piardă una dintre cele mai de încredere persoane din anturaj - este vorba de a patra demisie cu care se confruntă într-un interval de cinci luni.

Citește și: Prințul Harry, glumă insolită despre sarcina lui Meghan: ”Este copilul meu?!”. Cum a reacționat soția sa

Amy Pickerill, despre care se credea că va deveni secretara privată a lui Meghan, va pleca după ce Ducesa va naște, adică luna viitoare. 

Surse apropiate acesteia spun că despărțirea a fost amiabilă, iar motivul ar fi că Amy Pickerill se mută peste hotare. ”Amy și Meghan vor ține legătura în continuare, pentru că sunt foarte apropiate”, a spus o sursă de la Palat.

”Fără îndoială, Amy va continua să o sprijine pe Meghan. Relația lor este foarte puternică”. 

Amy Pickerill, care îi ajută pe Meghan și Harry cu mutarea la Frogmore Cottage, s-a angajat la Palatul Kensington în 2016. Aceasta a jucat un rol-cheie în timpul turneului regal în Australia, Noua Zeelandă, Fiji și Tonga.  

Sarcinile oficiale ale lui Amy Pickerill includeau organizarea de proiecte caritabile, dar și stabilirea agendei zilnice a Ducesei. De asemenea, neoficial, aceasta a ajutat-o pe Meghan să se acomodeze cu viața la Palat, conform E!News.

Demisia ei, a patra în doar cinci luni de zile, îi este imputată Ducesei de Sussex, care a mai fost acuzată și în trecut că are pretenții prea mari pentru oamenii din anturajul ei.

Foto: Getty

Ce se întâmplă săptămâna asta în serialul VLAD

FULLSCREEN
O nouă demisie în staff-ul lui Meghan Markle. Ducesa este ”foarte tristă”
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO