O postare pe Facebook i-a schimbat complet viata unui om al strazii. Ce s-a intamplat cu el dupa 10 de cand nu si-a mai vazut familia

O postare pe Facebook i-a schimbat complet viata unui om al strazii. Ce s-a intamplat cu el dupa 10 de cand nu si-a mai vazut familia
Citeste mai mult despre: o postare, ce s-a intamplat, Facebook, familia,
Data publicarii: 17 Decembrie 2014
Data actualizare: 17 Decembrie 2014
George Cunningham este un barbat care locuieste pe strazi, nu a avut prea mult noroc in viata, iar acum, in perioada sarbatorilor de iarna, cauta un loc unde sa poata lua masa in ziua de Craciun.

Povestea lui a fost postata pe pagina de Facebook "Humans of Ireland", in cursul saptamanii trecute, un proiect care pur si simplu realizeaza fotografii cu oamenii din Irlanda si le publica cu o descriere scurta. Este un proiect mai mic decat cel pe care toata lumea il stie deja "Humans of New York", dar materialele publicate de ei au un impact atat de mare incat o viata de om poate fi schimbata in cateva minute.

George a impresionat cu povestea lui mii de oameni care s-au oferit sa il primeasca in casa lor in ziua de Craciun. Un barbat si-a dat seama ca printre cei care au scris mesaje in josul postarii, s-a numarat si sora lui acestui om al strazii, care a marturisit ca nu l-a mai vazut de 12 ani, dar ar vrea sa il primeasca la ea.

Femeia a cerut datele de contact ale lui George, dar pentru ca nu existau astfel de detalii, iar George locuieste pe strada, un blogger s-a oferit sa ii ajute sa se intalneasca pentru ca barbatul sa se intoarca in sanul familiei in perioada sarbatorilor.

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies