(P) Ultima șansă să ne izolăm bine casa! Profităm de ea?

(P) Ultima șansă să ne izolăm bine casa! Profităm de ea?
Citeste mai mult despre: sansa, izolăm,
Data: 18 Octombrie 2019
În ultimii ani asistăm la un septembrie mai răcoros și la un octombrie mai călduros.

Probabil că zilele însorite de toamnă ne sunt oferite ca să ne pregătim pe îndelete de sezonul rece, de iarnă, de viscol, de ger. E vremea să ne creăm singuri confortul termic aplicând izolații cu spumă poliuretanică pe pereți, pe tavan, în pod sau mansardă. Poate fi ultima noastră șansă!

Cine locuiește la casă nu plătește întreținere, ca la bloc, dar are anumite costuri periodice care echivalează cu o întreținere de bloc și suplimentar este faptul că lucrările de întreținere sau de optimizare pică nu pe administrație, ci pe proprietarul însuși.

Când se discută despre anveloparea blocului, de regulă izolația aplicată este de polistiren. La casă, însă, izolația este esențială, având rolul de a transforma o construcție neprimitoare și rece într-un cămin călduros pentru o familie întreagă. Iar polistirenul poate fi înlocuit cu ceva mai bun.


A venit vremea izolațiilor realizate cu spumă!  

Gospodarii care fac investiții inteligente vor alege mai degrabă izolațiile cu spumă poliuretanică, pentru că acest material care reușește să intre peste tot și prin expandare să reușească să etanșeze foarte bine asigură atât izolația termică, cât și hidroizolația și izolația fonică. 

Nu degeaba spuma izolatoare este numită de specialiștii în construcții materialul-minune în izolații! Este eco, este de calitate superioară, acționează cu aceeași intensitate azi, mâine, peste un an, peste zece ani, chiar și peste 80 de ani! Cu alte cuvinte, ne izolăm casa pe viață și obținem confort termic pe viață!

Gata cu igrasia, gata cu zgomotul de trafic dacă locuim pe o stradă aglomerată, gata cu pierderile mari de căldură! A venit vremea să plătim mai puțin pe factura de încălzire și pe zugrăveli interminabile! E cazul să folosim tehnologiile de ultimă oră în construcții și renovări!  


 

Încă un avantaj pentru locuitorii Bucureștiului

Cum se pregătesc bucureștenii de iarnă? Cei care stau la bloc sunt dependenți, într-o măsură mai mică sau mai mare, de ceea ce hotărăsc autoritățile locale, însă cei care stau la casă au ocazia de a se feri de neplăcerile sezonului rece în mod independent.

Faptul că există o firmă de izolații în București care pariază cu succes pe spuma poliuretanică este un avantaj pentru bucureștenii care locuiesc la casă. Echipa profesionistă poate fi abordată pentru a aplica izolațiile de spumă ca la carte, folosind echipamente specifice care permit pulverizarea acesteia la temperatura ideală, în unghiul ideal și în stratul optim.

Încă ceva: în procesul de preparare a acestei spume izolatoare se amestecă doi compuși, iar în funcție de cantitatea fiecăruia se obține spumă cu celulă închisă (foarte densă, izolatorul fără seamăn) sau cu celulă deschisă (varianta optimă pentru podurile caselor; varianta celor cu buget modest și cu așteptări la fel de înalte).

Isoterm (căci despre această firmă de izolații din București este vorba) recomandă chiar și dezinteresat izolațiile cu spumă poliuretanică. Încă prea puțin cunoscută la noi, spuma este folosită de proprietarii de case pentru a izola totul la perfecție și pentru a elimina neplăcerile sezonului rece. Și fac asta chiar acum.

FULLSCREEN
(P) Ultima șansă să ne izolăm bine casa! Profităm de ea?
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO