Paris Jackson, cu iubitul la un eveniment organizat în memoria tatălui ei

Paris Jackson, cu iubitul la un eveniment organizat în memoria tatălui ei
Paris Jackson. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 12 Noiembrie 2019
Data actualizare: 12 Noiembrie 2019
Frații Paris și Prince Jackson au fost principalele atracții la un eveniment care a avut loc luni seară în Beverly Hills. Însă, fiica megastarului a venit la brațul iubitului ei, Gabriel Glenn.

Copiii lui Michael Jackson cinstesc memoria tatălui lor oriunde s-ar duce, iar luni seară au fost invitați de onoare la un eveniment care le-a amintit cât de special a fost tatăl lor pentru toți cei cu care a colaborat.

Pe 11 noiembrie s-au împlinit 60 de ani de la înfiițarea Motown Records, prima casă de discuri cu care a semnat megastarul. Se întâmpla în 1968, pe vremea când Michael cânta alături de frații săi în trupa Jackson 5.

Paris Jackson (21 de ani) și-a adus și iubitul la acest eveniment, nimeni altul decât colegul său de trupă, Gabriel Glenn. Fiica lui Michael Jackson face parte din formația The Soundflowers, pe care a fondat-o în 2018 împreună cu actualul ei iubit.

Cei doi sunt împreună încă de la începutul proiectului muzical, însă în luna martie a acestui an au confirmat relația. 

La evenimentul de luni seară, fiica lui Michael Jackson a purtat o ținută îndrăzneață care i-a dezvăluit aproape toate tatuajele de pe corp. Mai mult, foarte vizibil a fost cercelul din nas, accesoriu pe care și l-a adăugat în această toamnă.

Fratele mai mare, Prince (22 de ani), a ales un costum negru cu guler bătut în pietre semiprețioase.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Paris Jackson, zvonuri de măritiș
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies