Paula Herlo prezinta efectele instrainarii copiilor de propriii parinti

Paula Herlo prezinta efectele instrainarii copiilor de propriii parinti
Citeste mai mult despre: Paula Herlo, Romania te iubesc,
Data: 30 Septembrie 2011
Dupa un sezon in care au fost lider absoluti de audienta, corespondentii de la Romania, te iubesc! revin din 2 octombrie, de la 18:00, la Pro Tv, cu o noua serie de anchete jurnalistice facute ca la carte.

 „Ne intoarcem cu entuziasm si cu speranta ca telespectatorii vor fi alaturi de noi si ne vor sustine in demersurile noastre jurnalistice”, a declarat Cosmin Savu. Anca Nastasi simte ca este datoare sa ofere ceva si mai bun decat in sezonul trecut, tocmai pentru ca „am ridicat asteptarile telespectatorilor, avem un public fidel si nu ne permitem sa dezamagim”, a precizat jurnalista, iar Paula Herlo are sentimentul ca „sezonul acesta e si mai spectaculos decat precedentul. Anchetele si personajele sunt atat de puternice, incat sunt sigura ca vor starni dezbateri”.


Rares Nastase are de gand sa arate telespectatorilor Pro Tv o Romanie prezentata la extreme: „de la dezamagirea ca avem atatea zone de interes in care lucrurile nu merg bine, la bucurie cand vezi oameni care reusesc si situatii fericite, afaceri cu potential urias”, a precizat corespondentul Stirilor Pro Tv.

Tot despre un potential urias, nevalorificat insa, vorbeste si Anca Nastasi in noul sezon al emisiunii. „Toata vara am mers pe pamanturile patriei incercand sa aflu de ce nu avem agricultura, de ce nu reusim sa ne hranim nici macar pe noi insine, cand pamanturile noastre ar putea hrani pe putin 80 de milioane de oameni”, a declarat corespondenta.

„Veti putea vedea care sunt cauzele si ce efecte nefaste are dezastrul din agricultura asupra intregii societati romanesti intr-o serie ampla de reportaje”, a mai dezvaluit Anca.


Daca Anca vorbeste de lipsuri, colegul ei, Cosmin Savu, abordeaza tema lacomiei. „Iar in Romania avem destula”, concluzioneaza reporterul. „Sezonul acesta voi arata romanilor ce bea, ce se ascunde, de fapt, in spatele etichetelor si sticlelor frumos colorate, dar si cine se imbogateste din viciile lor”, a mai marturisit Cosmin.


    Pe AutostraDA Romania, luata deja in vizor din prima editie a emisiunii de neinfricatul Alex Dima, Paula Herlo a batut drumul inapoi catre copiii din campania distinsa cu prestigiosul Premiul Emmy, Tu stii ce mai face copilul tau?”. „Am vrut sa arat care sunt efectele instrainarii copiilor de propriii lor parinti.

Ceea ce am gasit in sufletele lor e absolut socant. I-am regasit dupa patru ani cu traume adanci, prea maturi pentru varsta lor, jucand in unele cazuri rolul de mama sau de tata pentru fratii mai mici”, a marturisit impresionata Paula Herlo.
   

Din 2 octombrie, de la 18:00, la Pro Tv, Cristian Leonte asteapta telespectatorii sa spuna pentru a saptea oara Romania, te iubesc! intr-un nou sezon al celebrei emisiuni de anchete jurnalistice, pentru care corespondentii Anca Nastasi, Alex Dima, Cosmin Savu, Paula Herlo si Rares Nastase au pregatit reportaje spectaculoase despre problemele cu care se confrunta in prezent societatea romaneasca.

 
 

FULLSCREEN
Paula Herlo prezinta efectele instrainarii copiilor de propriii parinti
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO