Paula Seling, atacată de hackeri. Ce mesaj are artista pentru fanii ei din online

Paula Seling, atacată de hackeri. Ce mesaj are artista pentru fanii ei din online
Paula Seling. FOTO: Instagram
Citeste mai mult despre: Paula Seling, Facebook, hackeri, online,
Autor: Dan Brumar
Data: 18 Iulie 2019
Cântăreața Paula Seling are probleme în mediul online, unde „niște indivizi” i-au preluat cu forța pagina de Facebook pentru a posta în numele ei „tot felul de lucruri oribile”.

Pagina de Facebook a Paulei Seling (www.facebook.com/paulaseling) a fost preluată cu forța de indivizi necunoscuți, care au postat în numele artistei fotografii și mesaje compromițătoare. Cântăreața a raportat incidentul, iar pagina a fost îndepărtată.

Paula Seling le-a cerut fanilor să ignore mesajele postate în ultimele zile pe pagina ei de Facebook, deoarece nu-i aparțineau.

„Fiind victima acestui atac menit sa mă discrediteze, vă rog să nu luați în considerare postările făcute până când reușesc să recuperez pagina. Îmi pare rău că s-a întâmplat așa ceva. Sper să se rezolve repede”, a scris artista pe contul ei de Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paula Seling (@paulaseling) on

Paula Seling le-a spus fanilor că va continua să fie activă în mediul online, însă nu și pe Facebook. Ea așteaptă ca neplăcuta sitație să fie rezolvată, iar cei vinovați să fie trași la răspundere.

„Până atunci ne găsim pe www.instagram.com/paulaseling. Vă mulțumesc pentru înțelegere. Și pentru gândurile bune. Chiar am nevoie”, a concluzionat Paula.

Vezi și: Paula Seling, 20 de ani de carieră

FULLSCREEN
Paula Seling, atacată de hackeri. Ce mesaj are artista pentru fanii ei din online
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO