Peste 11 milioane de afisari in 9 zile! Ce a surprins un turist pe camera sa de filmat a devenit viral pe internet - VIDEO

Peste 11 milioane de afisari in 9 zile! Ce a surprins un turist pe camera sa de filmat a devenit viral pe internet - VIDEO
Citeste mai mult despre: turist, eruptii vulcanice, viral, Vulcan,
Data: 09 Septembrie 2014
Vulcanul Tavurvur, din Papua Noua Guinee, a erupt pe 29 august, momentul exploziei de pamant fiind surprins intr-oinregistrare video de un organizator de excursii, care se afla in zona respectiva impreuna cu mai multi turisti.

Potrivit Daily Mail, eruptia vulcanului a fost extrem de puternica, provocand un boom sonic si unde de soc ce au deformat norii.

In inregistrarea realizata de Phil McNamara (58 de ani) se poate vedea un nor de praf aruncat in aer, urmat de un zgomot asurzitor, care reuseste chiar sa miste ambarcatiunea in care se aflau turistii.

Un boom sonic este sunetul asociat cu undele de soc provocate de avioanele supersonice. Acestea produc cantitati imense de energie si un sunet asemanator cu cel al unei explozii, asa cum se poate observa si din inregistrare.

"M-am gandit sa am putea captura un fenomen pe care rar il poti surprinde. insa, n-am realizat ce puternica va fi explozia. Cu totii am fost foarte speriati", a declarat Phil McNamara pentru publicatia "The Brisbane Times".

Citeste mai multe pe Mediafax

FULLSCREEN
Peste 8 milioane de afisari in 4 zile! Ce a surprins un turist pe camera sa de filmat a devenit viral pe internet - VIDEO
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO