Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a vaccinat. Ce ser i-a fost administrat

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a vaccinat. Ce ser i-a fost administrat
Citeste mai mult despre: Maia Sandu, presedinte, Republica Moldova,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 07 Mai 2021
Data actualizare: 07 Mai 2021
Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a primit vineri prima doză din vaccinul anticoronavirus AstraZeneca, la policlinica de stat din Chişinău, scrie publika.md. 

La scurt timp după ce a fost făcut anunțul oficial, Maia Sandu a transmis un mesaj pe pagina ei de Facebook, în care îi încurajează pe cetățenii moldoveni să se vaccineze. 

”Astăzi am primit prima doză de vaccin anti-Covid-19 AstraZeneca. Mă bucur că am această oportunitate, pentru că astfel îmi protejez sănătatea mea și a celor cu care contactez - familia, prietenii, colegii.

Mulțumesc medicilor, asistentelor medicale, tuturor celor implicați în eforturile de depășire a pandemiei. Vaccinul ne va ajuta sa învingem Covid-19 și să revenim la normalitate - să ne revedem cu cei dragi, să redeschidem economia, școlile, frontierele. Să putem lucra, călători, sărbători în voie, fără frică și fără riscuri.

Vă îndemn pe toți să vă vaccinați. Acum există suficiente doze de vaccin în Moldova. Adresați-vă medicului de familie pentru a vă programa la vaccinare. Folosiți această oportunitate pentru a vă proteja viața și sănătatea”, a scris liderul de la Chișinău. 

Anterior, Maia Sandu declara că se va vaccina împotriva noului coronavirus atunci când va fi sigură că în Republica Moldova ajung suficiente doze pentru imunizarea populaţiei. 


Sursă foto: Facebook/ Maia Sandu 

Vezi și: Medicul Valeriu Gheorghiță răspunde la întrebările momentului legate de vaccinare


 
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies