Prima reacție a fiicei lui Luke Perry după moartea tatălui: „Sunt recunoscătoare pentru dragostea voastră”

Prima reacție a fiicei lui Luke Perry după moartea tatălui: bdquo;Sunt recunoscătoare pentru dragostea voastră
Autor: Dan Brumar
Data: 06 Martie 2019
Sophie Perry a fost la mii de kilometri distanță când tatăl ei a ajuns la spital și le-a mulțumit din inimă celor care i-au fost alături în această perioadă grea.

Fiica lui Luke Perry era în Africa atunci când tatăl ei a suferit atacul cerebral. Sophie Perry plecase încă din septembrie anul trecut într-o misiune umanitară, alături de alți șase prieteni. Tânăra de 18 ani s-a întors la timp din Malawi pentru a-și putea lua rămas bun de la actorul din Beverly Hills, 90210, înainte de a fi înhumat.

Sophie, care este fiica lui Perry din căsătoria cu fosta soție, Minnie Sharp, a reacționat pe Instagram marți, răspunzând valului imens de simpatie și de condoleanțe.

„Nu pot răspunde în mod individual sutelor de mesaje, dar le-am văzut și am apreciat că ați transmis atâta energie pozitivă familiei mele și mie. Nu prea știu ce să spun sau să fac în această situație, e ceva care nu se învață, mai ales dacă se întâmplă în văzul lumii. Sunt recunoscătoare pentru toată dragostea voastră. Sunt recunoscătoare în liniște”, a scris Sophie pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sophie Perry (@lemonperry) on

Luke Perry s-a stins din viață pe 4 martie, la 52 de ani, în urma unui atac vascular cerebral. În ultima parte a vieții lui a trăit alături de logodnica sa, Wendy Madison Bauer. Din prima căsătorie, Luke Perry mai are un băiat pe nume Jack (21 de ani). Acesta este luptător profesionist în circuitul WWE. Conform unui purtător de cuvânt al familiei, delegat să comunice pe acest subiect, Luke Perry a murit înconjurat de familia lui.

Citește și: Cum arată și ce fac azi starurile din Beverly Hills, 90210

„S-a aflat în mijlocul copiilor lui, Jack și Sophie, logodnicei Wendy Madison Bauer, fostei soții, Minnie Sharp, mamei sale, Ann Bennet, tatălui vitreg, Steve Bennett, fratelui său, Tom Perry, surorii sale, Amy Coder și al altor apropiați și membri ai familiei”, a declarat Arnold Robinson, citat de eu.usatoday.com.

Luke Perry a fost spitalizat săptămâna trecută cu suspiciunea de accident vascular cerebral. Paramedicii s-au deplasat la reședința sa din Sherman Oaks, California. Actorul din Beverly Hills, 90210 a murit la spital.

Foștii colegi de filmări, starurile din serialul care a făcut istorie la mijlocul anilor 90, au transmis mesaje sfâșietoare la moartea lui Perry.

FULLSCREEN
Prima reacție a fiicei lui Luke Perry după moartea tatălui: „Sunt recunoscătoare pentru dragostea voastră”
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO