Prințesa Diana, adevăratul motiv pentru care căsnicia ei cu Charles s-a destrămat

Prințesa Diana, adevăratul motiv pentru care căsnicia ei cu Charles s-a destrămat
Data publicarii: 06 Septembrie 2018
Data actualizare: 06 Septembrie 2018
  Căsnicia celor doi s-ar fi sfârmat din cauza a patru cuvinte dureroase pe care Charles i le-a adresat Dianei.

Conform autorului Andrew Morton, cel care semnează cartea Diana: Her True Story, regretata prințesă i-ar fi dezvăluit momentul șocant în care căsnicia sa cu Prințul Charles s-a destrămat, înainte ca aceștia să anunțe divorțul oficial în 1996.

Chiar înainte să dea naștere celui de-al doilea ei copil, Prințul Harry, Diana dezvăluia că ea și Charles deveniseră "foarte, foarte apropiați unul de altul", dar un singur moment a schimbat totul.

În cadrul unui interviu, Prințesa de Wales a dezvăluit cele patru cuvinte care i-au distrus mariajul. La nașterea lui Harry, Charles ar fi exclamat cu dezamăgire: "Oh, Doamne, este băiat!".

În ciuda faptului că Charles a insistat ulterior că "a glumit", Diana a fost distrusă de comentariul său.

Prințesa aflase sexul copilului înaintea lui Charles, pentru că văzuse ecografiile, dar a ținut totul secret, știind că soțul ei își dorea o fetiță. Diana a mai dezvăluit cum i s-a plâns Charles soacrei sale, Frances Shand Kydd, spunând că este "atât de dezamăgit - noi credeam că va fi o fetiță". 

De altfel, acesta nu a fost singurul comentariu răutăcios pe care Charles l-ar fi făcut față de Harry. La scurt timp după naștere, acesta a remarcat faptul că fiul său "are chiar și părul roșu" - o trăsătură specifică familiei Dianei, Spencer.

După acest moment, prințesa scria că "ceva în mine a murit", iar căsnicia ei s-a destrămat, urmând ca divorțul să se pronunțe câțiva ani mai târziu. 

În 2014, Prințul Charles declara că speră ca fiul său, Prințul William, și Kate să devină părinții unei fetițe.

Foto: Getty

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!