PROTV te trimite la cel mai asteptat eveniment al toamnei: show-ul Imaginarium. Intra in CONCURS

PROTV te trimite la cel mai asteptat eveniment al toamnei: show-ul Imaginarium. Intra in CONCURS
Citeste mai mult despre: ProTV, concurs, Imaginarium,
Data publicarii: 06 Noiembrie 2015
Data actualizare: 06 Noiembrie 2015
In perioada 19 Octombrie – 5 Noiembrie, ProTV te trimite cel mai mare si mai asteptat eveniment al toamnei: show-ul Imaginarium.

Iata lista castigatorilor: 

Elena Cruceru

Nicu Aivanoaei

Loredana Bucura

Madalina Bordei

Florentina Calin

Rodica Maria Rotaru

Alexandra Mihaela Andreoiu

Alexandra Vasiliu

Florin Micu

 

Laura Mitroiu

Tot ce trebuie sa faci pentru a castiga una dintre cele 10 invitatii duble la concertul Loredanei, este sa completezi formularul de mai jos si sa dai cel mai imaginative raspuns la intrebarea concursului.  

Pe 7 si 8 noiembrie, Sala Palatului va deveni spatiul plasmuirii si al fanteziei! Loredana, Diva absoluta a showbiz-ului romanesc, sustine, pentru al patrulea an consecutiv, cel mai mare si mai asteptat eveniment al toamnei: show-ul Imaginarium.

Concertele pe care Loredana le sustine in fiecare toamna la Sala Palatului au devenit o traditie, inceputa in 2012. Artista a revolutionat industria muzicala din Romania, ridicand, an de an, nivelul show-urilor, care se situeaza la cele mai inalte standarde internationale. Productia grandioasa si prestatia artistica fara cusur a Loredanei au cucerit publicul si presa de specialitate. Sedus de show-urile inedite si marete ale Loredanei, publicul asteapta cu nerabdare noua productie,Imaginarium. De aceea, in acest an, artista a programat de la inceput doua seri de spectacol, care vor avea loc sambata, 7 noiembrie si duminica, 8 noiembrie, incepand cu ora 20.00.

Loredana a intrat in istoria muzicala a Romaniei la 16 ani, cand a devenit cea mai tanara participanta si castigatoare a concursului Mamaia. De atunci, parcursul artistei in inimile publicului si in clasamente a fost de neoprit. Avand capacitati vocale remarcabile, care ii permit sa abordeze toate genurile muzicale, inovativa, debordand de creativitate si magnetism, Loredana este Diva absoluta.

Loredana, in Imaginarium – pe 7 si 8 noiembrie, ora 20.00, la Sala Palatului! Un show de neinchipuit, in care vei percepe real imaginatia, nu doar cu ochii mintii!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies