Renee Zellweger revine in rolul pentru care si-a riscat viata si s-a ingrasat 24 de kg: Bridget Jones 3

Renee Zellweger revine in rolul pentru care si-a riscat viata si s-a ingrasat 24 de kg: Bridget Jones 3
Data publicarii: 12 August 2011
Data actualizare: 12 August 2011
Partea a treia a seriei de succes "Jurnalul lui Bridget Jones" este in pregatire la Hollywood a anuntat casa de productie Working Title Films.

Entertainment Weekly a confirmat ca noul proiect a primit  unde verde pentru a intra in productie. Zvonurile despre o noua parte din seria care a strans incasari de peste 500 de milioane de dolari (primul film a adunat 282 de milioane de dolari in toata lumea iar al doilea 262 de milioane de dolari) au aparut inca din 2009. Renee Zellweger, care panicata, declara acum 3 ani ca o noua schimbare de greutate pentru Bridget Jones ar termina-o, a acceptat se intoarca in distributie dupa ce i s-a spus ca nu mai este nevoie sa se ingrase.

Totodata, Colin Firth si Hugh Grant - care ii interpreteaza pe actualul si fostul iubit al lui Bridget Jones, Mark Darcy, respectiv Daniel Cleaver - vor reveni in distributie, iar scenaristii pregatesc o mare intorsatura de situatie. Prima pelicula a seriei a fost lansata in 2001 si i-a avut ca protagonisti pe Zellweger, Hugh Grant si Colin Firth. Cea de-a doua parte, Bridget Jones: The Edge of Reason, a venit trei ani mai tarziu.

S-a speculat ca scenariul celui de-al treilea film urmeaza sa fie inspirat dintr-o serie de articole pe care autoarea britanica Helen Fielding le-a scris pentru ziarul The Independent in 2005, in care eroina Bridget Jones, ajunsa la varsta de 40 de ani, ramane insarcinata, dar nu stie daca tatal este Mark sau Daniel. Anul trecut insa Colin Firth a dezvaluit ca “Bridget si Mark nu pot avea copii”.

Intra pe www.procinema.ro si citeste continuarea!
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies