S-a filmat cate o secunda pe zi timp de un an. Adevarul dureros din spatele acestor imagini - VIDEO

S-a filmat cate o secunda pe zi timp de un an. Adevarul dureros din spatele acestor imagini - VIDEO
Citeste mai mult despre: viral, conflict, filmare, imagini, Siria,
Data publicarii: 17 Aprilie 2016
Data actualizare: 30 August 2016
Filmare sunt o modalitate frumoasa si amuzanta de a pastra vie amintirea momentelor pe care le traim, insa materialul video de mai jos vine sa ne invete o lectie dureroasa.

Pornind de la ideea unui video realizat din cadre de o secunda imortalizate zilnic, de-a lungul unui an, organizatia Save The Children a dorit sa traga un semnal de alarma asupra situatiei critice din Siria. 

"Most Shocking Second A Day" este un matearial video realizat de o agentie britanica, numita Don't Panic, iar imaginile incluse in acest videoclip au un puternic impact emotional.

"Ne-am propus sa spunem o poveste care sa aduca in prim plan probleme din Siria, iar pentru a realiza acest lucru am combinat filmari de o secunda din dorinta de a ilustra modul in care este distrusa lumea unei fetite oarecare", a declarat un reprezentat al agentiei de publicitate pentru Idealist4ever.com.

Materialul video prezinta modul brutal in care se schimba viata unei fetite de origine britanica. Finalul este unul dramatic si se incheie cu un slogan care te indeamna sa reflectezi: "Chiar daca nu se intampla aici, asta nu inseamna ca nu se intampla in niciun alt loc!".
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!