S-a lasat pe mana elevilor pentru o schimbare radicala de look. Cum a aratat cand "incepatorii" au terminat

S-a lasat pe mana elevilor pentru o schimbare radicala de look. Cum a aratat cand  incepatorii  au terminat
Data: 04 Iulie 2017
Femeile adora schimbarile de look. Fiecare anotimp are culoarea si coafura lui specifica. Pentru toate aceste transformari, doamnele prefera sa apeleze la stilisti profesionisti, care sa le puna in evidenta trasaturile fetei. 

Acesta nu este insa si cazul lui Kate Taylor. Constienta de faptul ca s-ar putea ca aceasta sa nu fie cea mai buna idee, femeia a ales sa mearga la un salon de cartier si sa se lase pe mana tinerilor aflati acolo in practica. 

Kate a povestit pentru Little Things ca pana la varsta de 20 de ani a avut parul foarte lung, ca cel al sirenelor din desenele animate. Odata cu trecerea anilor, femeia a optat pentru tunsori ceva mai scurte.

Fascinata de numeroasele videoclipuri care surprind transformari totale, Kate si-a dorit sa aiba si ea parte de o astfel de surpriza. Chiar si asa, femeia nu a dorit sa plateasca peste 80$ pe o banala tunsoare, asa ca a apelat la serviciile unui salon de cartier. 

Din nefericire, look-ul final nu s-a dovedit a fi cel asteptat. In loc sa se bucure de o coafura lejera, femeia a realizat ca tunsoarea sa este nefinisata, desi parul a fost filat in mai multe trepte. Desi in partea din fata totul parea sa arate bine, Kate parea sa aiba la spate "doua tunsori diferite". 

Constienta ca a marcat inca o coafura nereusita, Kate a decis sa nu faca mare haz din asta si sa nu le strice entuziasmul tinerilor aflati in practica la salon. In fond, fiecare are nevoie sa inceapa de undeva pentru a se specializa intr-un domeniu. 

FULLSCREEN
S-a lasat pe mana elevilor pentru o schimbare radicala de look. Cum a aratat cand "incepatorii" au terminat
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO