Secretul pe care nu il mai stia nimeni. Ce legatura a existat intre Adela Popescu si Elena Gheorghe, inainte sa devina cunoscute

Secretul pe care nu il mai stia nimeni. Ce legatura a existat intre Adela Popescu si Elena Gheorghe, inainte sa devina cunoscute
Citeste mai mult despre: Adela Popescu, Elena Gheorghe,
Data publicarii: 01 Mai 2014
Data actualizare: 01 Mai 2014
Adela Popescu si Elena Gheorghe s-au cunoscut in 2001 la Mamaia si au format impreuna trupa dance Viva.

Elena Gheorghe a participat la varsta de 16 ani la Festivalul de la Mamaia, cu piesa "Dau viata mea".

Nu a reusit sa castige niciun premiu, insa acolo a cunoscut-o pe Adela Popescu, care avea 15 ani, iar cele doua au devenit bune prietene.

In scurt timp, Adela si Elena au format trupa Viva, despre care nu se stie mai nimic si in care au cantat pentru scurt timp.

Elena Gheorghe a publicat recent o fotografie cu ea si Adela Popescu in sala de repetitii, insotita de aceasta descriere: "Eu si Adela Popescu in anul 2000, inregistram ceva pentru Festivalul de la Mamaia. Ce amintiri frumoase".

Prima aparitie a Elenei Gheorghe a fost la numai trei ani, cand artista a urcat pe scena alaturi de mama ei, Marioara Man Gheorghe, cantareata de muzica populara. A devenit cunoscuta alaturi de trupa Mandinga, pentru ca ulterior sa fie foarte apreciata in cariera solo.

Adela Popescu a devenit cunoscuta gratie rolului din "Numai iubirea". In timp ce filma pentru serialul difuzat de AcasaTV, artista a inregistrat primul ei album, intitulat "Lacrimi de iubire". Din 2011, Adela face parte din trupa DJ Project.

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies