Sharon Stone dezvăluie detalii neștiute despre copilăria ei nefericită în viitoarea sa carte de memorii

Sharon Stone dezvăluie detalii neștiute despre copilăria ei nefericită în viitoarea sa carte de memorii
Sharon Stone, sexy și la 62 de ani. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 12 August 2020
Data actualizare: 12 August 2020
La 62 de ani, Sharon Stone s-a apucat de scris, și nu orice. Actrița și-a propus să-și pună pe tapet viața personală, în biografia „The Beauty of Living Twice”.

Sharon Stone a decis să se deschidă complet în viitoarea sa carte, care va vedea lumina tiparului în martie 2021. Actrița din Basic Instinct a dezvăluit că și-a învins teama de a vorbi despre ea și îi încurajează pe fanii ei să apeleze la acest exercițiu câteodată.

Ajunsă la 62 de ani, Sharon Stone a decis să-și publice memoriile, pentru ca oamenii să-i cunoască povestea tristă a copilăriei din Pennsylvania, dar și drumul greu pe care l-a parcurs până la succesul din anii ‘90. 

O oportunitate a făcut să pot scrie această carte: posibilitatea de a evolua și de a împărtăși acestă evoluție. Am învățat să-i iert pe cei de neiertat. Speranța mea este că pe măsură ce eu îmi dezvălui călătoria, veți putea face și voi la fel”, a scris actrița pe Instagram.

Memoriile sale vor aborda și subiectul celor două mariaje, bătălia pentru custodia fiului ei, Roan, și accidentul vascular cerebral din 2001, care era să o ucidă.

Sharon Stone și fiul ei, Roan. FOTO: Getty Images

Sharon Stone s-a căsătorit în 1984 cu producătorul de televiziune Michael Greenburg. Mariajul lor a durat doar 3 ani. În 1998, Stone s-a măritat cu Phil Bronstein, editor executiv al ziarului The San Francisco Examiner. Nu au avut copii, însă au adoptat un băiat, pe nume Roan, motivul disputei lor în instanță.

După divorț, care a avut loc în 2003, actrița a fost acuzată de neglijență în creșterea copilului și periclitarea sănătății acestuia. În timpul procesului de custodie, Bronstein a dezvăluit că Stone a vrut să-i injecteze copilului botox în tălpi, ca să nu-i mai miroasă picioarele. Actrița a pierdut custodia băiatului, dar a primit acceptul de a-l vizita.

În 2005 și 2006, Stone a adoptat încă doi băieți, Laird Vonne și Quinn Kelly, despre care va vorbi în cartea sa.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde - Irina Rimes: "El e cel mai simpatic coleg al meu"
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies