"M-am saturat sa fiu sacul de box al domnului Prigoana": Apropiatii cuplului Prigoana-Bahmuteanu fac declaratii incendiare

Data publicarii: 05 Septembrie 2012
Data actualizare: 06 Septembrie 2012
Razboi total in familia deputatului Silviu Prigoana. Miza o reprezinta cei doi copii pe care omul de afaceri ii are cu Adriana Bahmuteanu, iar armele folosite de amandoi sunt pe masura.

Parlamentarul a cerut instituirea unui ordin de protectie pentru fiii sai, care sa o tina la distanta pe mama lor.

Deputatul Silviu Prigoana si sotia lui, Adriana, sunt in plin razboi conjungal. Adriana a parasit caminul conjugal de mai bine de o luna, impreuna cu cei doi copii ai lor.

Silviu Prigoana a cerut la Judecatorie un ordin de protectie pentru cei doi baieti. In acelasi timp, Adriana Bahmuteanu il invita pe Silviu Prigoana la psiholog.

"Amandoi ar trebui sa ne crestem copiii frumos si nu ajungemla lucrul de genul asta. Domnul Prigoana a dat in mine la propriu si la figurat. M-am saturat sa fiu sacul de box al domnului Prigoana. Hai, cu mine avea ce avea, dar nu inteleg de ce trebuia sa se poarte asa cu copiii.Nu imi pot imagina viata mea fara copii. Cred ca imi tai venele fara ei", a declarat Adriana Bahmuteanu

"Nu inteleg de ce Honorius nu a venit sa isi vada fratii, de ce m-a dat afara de peste tot pe unde lucram", a mai spus ea.

Roxana Iliescu, o prietena apropiata a Adrianei Bahmuteanu a declarat ca a trecut pe la resedinta familiei Prigoana si ca a vazut mari schimbari intre acestia. "L-am vazut pe Prigoana de nerecunoscut. Parea ca nu isi mai stapaneste nervii"

"E deranjant ca s-a scris ca imi bat copii, sunt minciuni. Ce face Adriana Bahmuteanu e chestie de educatie. Ma mir ca nu s-a spus ca i-am molestat vrea. Eu vreau sa dovedesc ca nimic din ce s-a scris in presa nu este adevarat", a declarat Silviu Prigoana.

"Daca isi spune tot timpul Bahmuteanu atunci sa i se indeplineasca visele! Adriana imi lipseste la cheltuitul din cont" a sustinut Silviu Prigoana.

Ai vazut-o mereu in tinute discrete. Ce cantareata din Romania ascundea acest corp sub hainele decente. FOTO
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies