Sora lui Meghan Markle, acces interzis la Palatul Kensington! Gărzile au întors-o din drum!

Sora lui Meghan Markle, acces interzis la Palatul Kensington! Gărzile au întors-o din drum!
Data publicarii: 08 Octombrie 2018
Data actualizare: 20 Noiembrie 2018
Pe aici nu se intră! Cu această interdicţie spune Samantha Markle, sora vitregă a ducesei de Cambridge că s-a confruntat la Palatul Kensington. 

SURSA FOTO:DAILY MAIL/GETTY

Gărzile regale de la Palat nu i-au permis accesul pe motiv că vizita acesteia nu era anunţată.  Sora vitregă a ducesei, în varstă de 53 de ani, spune că a zburat din SUA până în Regatul Unit pentru a discuta cu Meghan despre conflictul acesteia cu tatăl ei. Părintele ducesei nu a fost lăsat să participe la nunta regală şi de atunci problemele au escaladat şi au făcut deliciul presei. 

Samantha, diagnosticată cu o boală care i-a afectat mersul (scleroză multiplă) şi-a făcut apariţia în preajma Palatului Kensington într-un scaun cu rotile. Potrivit Daily Mail, a încercat să le lase gărzilor o scrisoare pentru sora ei, dar fără succes. Înainte de a pleca de la Palat, Samantha a cumpărat suveniruri-mai precis măşti cu Meghan şi Harry. Ajunsă înapoi acasă, a anunţat pe un cont de socializare că nu va lăsa lucrurile aşa, ci va ma încerca să ia legătura cu sora ei şi va scrie o carte de memorii în care va face dezvăluiri şi despre Meghan.

Scandalul ducesei cu familia a început în văzul presei în luna mai, când tatăl acesteia, Thomas Markle a fost prins vânzând fotografii cu fiica sa.  La fel ca şi Thomas, nici sora Samantha nu a fost invitată la nunta regală. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies