Spagatul pe doua scaune e o nimica toata pentru el. Uite unde face spagatul Van Damme - VIDEO

Spagatul pe doua scaune e o nimica toata pentru el. Uite unde face spagatul Van Damme - VIDEO
Citeste mai mult despre: Van Damme, Jean Claude Van Damme,
Data publicarii: 15 Noiembrie 2013
Data actualizare: 15 Noiembrie 2013
Actorul belgian Jean-Claude Van Damme, in varsta de 53 de ani, a demonstrat ca a ramas la fel de flexibil ca in tinerete si a facut spagatul pe doua camioane aflate in miscare, intr-o reclama pentru constructorul suedez de automobile Volvo.

Starul belgian a dovedit de multe ori in filmele sale de inceput, precum "Kickboxer" si "Dublu Impact/ Double Impact", ca detine o flexibilitate deosebita si un nivel inalt de cunostinte in domeniul artelor martiale, informeaza dailymail.co.uk.

Ajuns intre timp la varsta de 53 de ani, Jean-Claude Van Damme a aratat prin aceasta cascadorie inedita ca a ramas la fel de suplu ca in tinerete.

Cu bratele incrucisate, actorul reuseste sa isi mentina echilibrul, cu picioarele perfect intinse in plan orizontal, sprijinite pe doua camioane in plina miscare, care ruleaza pe o sosea ce pare sa fie o pista de curse.

"Am avut urcusuri si coborasuri in viata. Am avut partea mea de drum accidentat si de vanturi puternice. Ele m-au facut sa fiu ceea ce sunt astazi. Acum, stau aici in fata voastra. Ceea ce vedeti este un trup cladit pentru a fi perfect. O pereche de picioare construite pentru a sfida legile fizicii si un mental care stapaneste la perfectie cel mai legendar dintre spagate", spune actorul belgian in debutul acelei reclame.

Reclama continua apoi cu vocea naratorului care spune: "Acest test a fost conceput pentru a demonstra stabilitatea si precizia sistemului de directie Volvo Dynamic. A fost realizat de o echipa de profesionisti intr-o zona inchisa pentru public".

Desi anumite echipamente de siguranta folosite in timpul filmarilor au fost indepartate ulterior in studioul de montaj cu ajutorul programelor de grafica digitala, niciun artificiu computerizat nu a fost utilizat in cazul camerelor de filmat, iar cascadoria a fost cat se poate de autentica, au precizat reprezentantii grupului Volvo.
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies