SuperSpeed la PRO TV demarează în forță în noul sezon!

SuperSpeed la PRO TV demarează în forță în noul sezon!
Citeste mai mult despre: Superspeed, noul sezon, ProTV,
Autor: Redactia
Data publicarii: 15 Februarie 2019
Data actualizare: 15 Februarie 2019
Sâmbătă, 16 februarie de la 10:30, SuperSpeed la PRO TV revine cu un nou sezon

În sezonul 5, Bratu si Giurgea își vor încânta telespectatorii cu super masini testate. Și așa cum i-au obișnuit, cei doi vor răspunde cu argumente la întrebarea: ce mașina să-mi cumpăr?

Vor fi mașini remarcabile în fiecare emisiune, teste cu tot ce se lansează nou în România, de la mașini de 10.000 de euro până la supercaruri pe care nu ți le permiți nici dacă câștigi la Loto trei săptămâni la rând.

Cea mai urmărită emisiune de mașini va face și mai mult conținut pentru online. Ce vom face nou în acest sezon este că vom încerca să împachetăm conținutul nostru astfel încât să răspundă celor două directive primordiale #giurgeasibratu: o idee memorabilă și o execuție spectaculoasă, pentru că #SuperSpeedEAtunciCând aceste două cerințe sunt îndeplinite. Si nu uitati, uitati-va la SuperSpeed la PRO TV pentru ca o să vă motiveze să faceți și mai mulți bani.”, au declarat cei doi prezentatori.

Sâmbăta, de la 10:30, echipa SuperSpeed la PRO TV aduce în exclusivitate din Valencia imagini cu noul Porsche 911, un Seat Tarraco filmat în Spania, dar și un Nissan Leaf filmat în București.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies