Tony Revolori, actorul din pelicula Spider-Man, dat afară de la evenimentul Comic-con. Care este motivul?

Tony Revolori, actorul din pelicula Spider-Man, dat afară de la evenimentul Comic-con. Care este motivul?
Citeste mai mult despre: Tony Revolori, Spiderman,
Data: 22 Iulie 2019
Sâmbătă, actorul cunoscut pentru rolul din Spider-Man, a fost dat afară de la evenimentul Comic-con din San Diego după ce s-a cățărat într-un copac la o petrecere organizată la un rooftop.
Tony Revolori, actorul care a jucat rolul lui Flash Thopson în Spider-Man: Departe de casă și în Spider Man: Întoarcerea acasă, a fost scos de autorități de la petrecerea lansată de Entertainment Weekly la Hard Rock Hotel.
Conform persoanelor din anturajul lui Revolori, actorul în vârstă de 23 de ani a fost provocat de către colegii de la Amazon`s The Boys să facă această cascadorie. 
Într-un clip video publicat pe site, a fost surprins momentul în care un agent de securitate încerca să îl oprească pe Revolori din a se cățăra în copac la evenimentul exclusivist.
Alți membri ai personalului de securitate s-au adunat în jurul copacului, în timp ce Revolori a primit aplauze din partea celorlalți participanți ai evenimentului. 
Sursele spun că Revolori și-a cerut scuze în timp ce pleca de la Hard Rock Hotel.

Cea de-a 50-a ediție Comic-Con s-a încheiat duminică, în urma unei convenții care a prevăzut anunțuri importante venite din întreaga lume a divertismentului.
Angelina Jolie, Tom Cruise, Chris Hemsworth și Scarlett Johansson au fost printre cei care și-au făcut apariția la pop culture extravaganza, festival în cadrul căruia se anunță viitoarele proiecte de la Hollywood și trailerele acestora. 


Vezi și: Profil de celebritate - Tom Hardy

FULLSCREEN
Tony Revolori, starul din pelicula Spider-man, dat afară de la evenimentul Comic-con
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO