Toți ai crezut că este o bătrânică! Cum Emma Bunton „Baby Spice” la 44 de ani

Toți ai crezut că este o bătrânică! Cum Emma Bunton bdquo;Baby Spice  la 44 de ani
Citeste mai mult despre: Emma Bunton, Spice Girls,
Autor: Doina Goanta
Data: 13 Mai 2020
În anii ’90 Spice Girls făceau legea în topurile internaționale de muzică. Cele 5 membre ale formației erau adorate de întreaga planetă și lumea se înghesuia să le vadă la concerte. În ciuda faptului că nu au voci extraordinare, Spice Girls au reușit să se impună în muzica anilor ’90.

Cele cinci fete erau cunoscute după poreclele lor: Victoria Beckham era "Posh Spice", Mel B era „Scary Spice”, Mel C „Sporty”, Gerry era „Ginger”, iar Emma Bunton cu chipul ei de bebeluș și cu cele două codițe nu putea fi decât Baby Spice.

De-a lungul anilor, fetele s-au mai reunit cu diverse ocazii, au avut anii trecuți chiar și un turneu de „come back”, însă în atenția publicului au rămas doar Mel C (jurata la diverse show-uri de talent) și Victoria Beckham, cu colecțiile sale de haine.

În vârstă de 44 de ani, Emma Bunton a prezentat o emisiune matinală până în 2018 la radio, iar anul trecut a lansat chiar și un nou album muzical... însă departe de succesul pe care l-a avut cu Spice Girls.

Foto: mai 2020 / Profimedia

Mama a doi copii, Emma Bunton rămâne totuși în continuare o țintă pentru paparazzii britanici. Aceștia au fotografiat-o alături de familia sa, însă putinu fani au recunoscut-o. Cu o glugă pe cap și ochelari de vedere, Emma părea mai degrabă o bătrânică decât „baby”.

Sursa foto: Profimedia, Getty Images


FULLSCREEN
Toți ai crezut că este o bătrânică! Cum Emma Bunton „Baby Spice” la 44 de ani
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO