Transformarea celui mai amuzant personaj de televiziune. Cum arata Ed O'Neill, interpretul lui Al Bundy, la 17 ani de la finalul serialului care l-a facut celebru

Transformarea celui mai amuzant personaj de televiziune. Cum arata Ed O Neill, interpretul lui Al Bundy, la 17 ani de la finalul serialului care l-a facut celebru
Data publicarii: 04 August 2014
Data actualizare: 04 August 2014
Al Bundy, vaznatorul de pantofi vesnic nemultumit de slujba, sotie si copii, a amuzat o lume intreaga mai bine de zece ani, iar serialul "Familia Bundy" este considerat inca unul dintre cele mai bune show-uri de comedie din toate timpurile.

Filmat intre anii 1987 - 1997, serialul "Familia Bundy" s-a bucurat de un succes ametitor, fiind difuzat in peste 40 de tari. Serialul a reprezentat o rampa de lansare pentru toti actorii care au facut parte din distributie, insa dupa incheierea filmarilor, putini au reusit sa mai obtina alte roluri in productii la fel de importante.

Ed O'Neill, interpretul lui Al Bundy, a avut mai multe roluri nesemnificative in filme si seriale de duzina, pana in 2009, cand producatorii serialului de comedie "Modern Family" i-au oferit rolul lui Jay Pritchett. Pentru prestatia sa, Ed a primit trei nominalizari consecutive la Premiile Emmy.

La 68 de ani, Ed O'Neill inca arata bine, iar acest lucru se datoreaza si artelor martiale pe care le practica de 22 de ani. Putini stiu ca in decembrie 2007, Ed a primit centura neagra la Jiu-Jitsu, realizare pe care o considera cea mai mare din viata sa, dupa copiii sai.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies