Trecut-au anii, trecut-au trendurile, in Apropo Tv

Trecut-au anii, trecut-au trendurile, in Apropo Tv
Citeste mai mult despre: Apropo Tv, Andi Moisescu, trenduri,
Data publicarii: 27 Noiembrie 2010
Data actualizare: 29 Noiembrie 2010
Nimic nu dureaza o vesnicie, iar trendurile din lumea mondena, oricat de moderne ar fi, intaresc aceasta vorba din popor.

Duminica, 28 noiembrie, Andi Moisescu a rememorat in Apropo Tv cateva dintre obiceiurile disparute intre timp, alaturi de Mihai Traistariu, Sorana (ex-Asia) si Oreste. Pe vremuri, daca era vara, era in toate videoclipurile, pe toate posturile de muzica.

Trupele dadeau fuga la mare de indata ce sezonul estival scotea timid capul dintre copacii proaspat inverziti si turnau mandrete de videoclip pe malul marii. Tot pe-atunci, cine n-avea bani de mers la mare, profita din plin de jocurile si concursurile cu premii fabuloase ce erau televizate. Cutremur mare si-n lumea buna. Cine-ar fi crezut ca Dorobantiul, unde mondenitatea era la ea acasa, va pierde teren in fata centrului vechi si a altor locuri mult mai putin titrate?

Ei, si daca se mai indoia cineva ca multe-s lucrurile bune duse pentru totdeauna, era o vreme cand nu existau nici macar paparazzi. Vedetele erau libere sa zburde in voie, nu le pandea nimeni la fiece colt de cafenea.
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!