Tudor Chirila si Vama, in vizita la copiii bolnavi de cancer din Timisoara.Sectia, renovata de Asociatia Daruieste viata

Tudor Chirila si Vama, in vizita la copiii bolnavi de cancer din Timisoara.Sectia, renovata de Asociatia Daruieste viata
Data publicarii: 09 Februarie 2017
Data actualizare: 09 Februarie 2017
Pacientii de-o schioapa internati in Sectia de Oncologie Pediatrica a Spitalului de Copii "Louis Turcanu" din Timisoara au avut parte de o surpriza.

Tudor Chirila si colegii lui din trupa Vama i-au vizitat pentru a-i incuraja in lupta pe care o duc cu o boala crunta. Intalnirea a fost una emotionanta, mai ales ca juratul de la Vocea Romaniei a revazut cativa pusti care au castigat batalia nedreapta.

"Buna ziua. Nu va speriati, suntem muzicieni! Nu suntem medici, suntem muzicieni", le-a spus Tudor Chirila copiilor.

In urma cu sase ani, Tudor Chirila pasea in aceste saloane pentru a realiza cateva filmulete pentru asociatia "Daruieste viata". Atunci a cunoscut copii pentru care spitalul devenise a doua casa, dar de unde sperau sa plece.


Primul etaj al Sectiei de oncologie pediatrica a fost renovat de Asociatia "Daruieste viata". S-a investit peste un milion de euro, iar lucrarile de modernizare continua.

In plus, voluntarii vor sa construiasca o clinica de oncologie pentru cei mici si in curtea Spitalului "Marie Curie" din Capitala, care va avea 80 de soalane, sali de tratament, spatii de joaca si locuri speciale pentru parinti.

Sursa: Stirile ProTV
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies