Turiști la noi acasă. #StaiAcasa și câștigă premii cu Penny și Ce spun românii!

Turiști la noi acasă. #StaiAcasa și câștigă premii cu Penny și Ce spun românii!
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 04 Mai 2020
Data actualizare: 04 Mai 2020
România e încă în izolare, dar lucrurile cu adevărat bune abia acum se coc. Penny Market și Ce spun românii te provoacă să le arăți tuturor cum ți-ai transformat casa în destinație de vacanță.

Da, continuăm cu episodul 2 al concursului nostru, pentru că ne interesează ce fac românii care stau acasă. Dacă ai ratat prima rundă, nu-i nimic! 

Ce trebuie să faci: pregătește telefonul mobil sau camera de filmat, realizează un scurt video cu tine la domiciliu, din care să ne arăți cum e să fii turist la tine acasă! N-ai idei? Sigur ai!

Uite, poate ai găsit o metodă ingenioasă de a te relaxa pe balconul tău de 4 mp sau, poate, ți-a transformat curtea în centru de agrement. Poate de la fereastra ta se vede un peisaj superb sau, poate, doar ai visat la unul. Nu contează. Arată-ne ce faci acasă ca să te simți ca în vacanță! Poate ne inspiri și pe noi.

Urcă filmulețul pe romaniideacasa.protv.ro și completează formularul de concurs! Ai timp până joi, 7 mai 2020. Tema concursului de săptămâna aceasta e Turiști la noi acasă. Ai notat?

Ca să te numeri printre câștigători, trebuie să-i intri în grații lui Cabral, fiindcă el va viziona toate filmulețele și va stabili care sunt cele mai reușite.

Ce poți câștiga: vouchere în valoare de 500 de lei, pentru cumpărături în magazinele Penny. Concursul se desfășoară săptămânal și vor fi selectați 3 câștigători pe săptămână.

Fiecare provocare săptămânală va fi lansată de Cabral, LIVE, pe pagina lui de Facebook. Așa că fii cu ochii pe el! Câștigătorii fiecărei săptămâni de concurs vor fi anunțați AICI.

Mult succes și felicitări că stai acasă pentru a-i proteja pe cei dragi!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies