Un fost sportiv a mărturisit, la tv, că și-a înșelat soția cu mai mult de 50 de femei. Cum a reacționat aceasta

Un fost sportiv a mărturisit, la tv, că și-a înșelat soția cu mai mult de 50 de femei. Cum a reacționat aceasta
Citeste mai mult despre: Brandi Maxiell, baschetbalist,
Data: 17 Septembrie 2018
Fostul star NBA Jason Maxiell a recunoscut, de fața cu soția sa, că a avut aventuri romantice cu mai mult de 50 de femei.

În cadrul emisiunii, Iyanla: Fix My Life, au apărut Brandi Maxiell și soțul său, fostul star NBA Jason Maxiell, cuplul încercând să-și dea seama dacă mai este cazul să mai lupte pentru mariajul lor de 17 ani. Cei doi au împreună un băiețel de șase ani, Jason Maxiell II.
 

Jason Maxiell (35 de ani) a recunoscut că există șanse mari să-și piardă soția din cauza minciunilor și a aventurilor cu alte femei. Acesta a dat un răspuns mai degrabă șocant atunci când gazda emisiunii l-a întrebat: ”Cu câte femei te-ai culcat?”. Iar răspunsul a fost: ”Mai multe de 50”.

În cadrul aceleiași emisiuni, care se difuzează pe Oprah Winfrey Network, fostul baschetbalist pentru Detroit Pistons a șocat audiența mărturisind că numărul total al cuceririlor sale se ridică la 341.

În ciuda faptului că era conștientă că a fost înșelată, Brandi Maxiell a fost devastată să audă că acesta a întreținut relații intime cu ”mai mult de 50 de femei”. 

Gazda a întrebat-o de ce numărul este atât de important, Brandi trăind până la acel moment cu impresia că soțul său avusese doar opt aventuri extraconjugale. ”Nu spun că nu este. Opt erau oricum prea mult pentru mine”.

După acest moment, Brandi Maxiell a izbucnit în lacrimi, și-a luat lucrurile și a părăsit emisiunea Iyanla: Fix My Life, lăsându-l pe soțul său să răspundă până la final întrebărilor incomode. 

Jason a profitat de ocazie pentru a se lăuda cu cele 341 de cuceriri ale sale. Acesta a dezvăluit și că s-a testat să vadă dacă nu este cumva depedent de sex, iar răspusul a fost negativ. Adăugând că ”la acel moment, era ușor să fac asta”, fostul baschetbalist a spus că aventurile în afara căsniciei însemnau pentru el doar o formă de relaxare. 
 


Foto: Getty, captură YouTube

FULLSCREEN
Un fost sportiv a mărturisit, la tv, că și-a înșelat soția cu mai mult de 50 de femei. Cum a reacționat aceasta
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO