Un pui de elefant a cazut intr-o groapa adanca de 10 metri. Reactia oamenilor care l-au descoperit, emotionanta

Un pui de elefant a cazut intr-o groapa adanca de 10 metri. Reactia oamenilor care l-au descoperit, emotionanta
Citeste mai mult despre: elefant, groapa, localnici, oameni, reactie,
Data publicarii: 31 August 2015
Data actualizare: 31 August 2015
Elefantii se numara printre cele mai inteligente si sensibile animale, iar acest fapt este dovedit si de protagonistul materialului video de mai jos. 

O turma formata din aproape 30 de elefanti a trecut prin apropierea satului Chikkapalle Thanda, din India. Unul dintre membrii grupului, un pui de 1 an , s-a ratacit si a fost gasit apoi de localnici intr-un put dezafectat. Desi a cazut de la o inaltime de 10 metri, puiul nu s-a ranit, iar in momentul in care a fost descoperit micutul incerca sa gaseasca o cale prin care sa poate iesi din groapa respectiva. 

Citeste si: O adevarata lectie de viata. Pare un pod ca oricare altul, dar ce se intampla sub el in fiecare zi e emotionant

Puiul de elefant speriat si dezorientatat a adunat o multime de oameni curiosi in jurul putului. La vederea animalului aflat in impas, unii dintre localnici au decis sa il salveze si, cu ajutorul unui excavator, au reusit sa construiasca o panta lini pe care puiul de elefant a urcat.

Bucurosi ca au salvat animalul, localnicii au inceput sa aplaude si l-au ajutat sa isi gaseasca familia, scrie site-ul Daily Mirror.  
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies