Un tânăr susține că a călătorit în viitor și că este ultimul om rămas pe Pământ. Filmările lui au devenit virale

Un tânăr susține că a călătorit în viitor și că este ultimul om rămas pe Pământ. Filmările lui au devenit virale
Data publicarii: 14 Aprilie 2021
Data actualizare: 17 Aprilie 2021
Un utilizator al platformei TikTok a devenit viral după ce a pretins că a călătorit în timp, cu șase ani, și că nu mai există alți oameni în afară de el.

Presupusul călător în timp are ca nume de utilizator pe TikTok @unicosobreviviente, în traducere unicul supraviețuitor, și spune că îl cheamă Javier.

Primul videoclip al lui Javier a fost publicat în februarie 2021 și surprinde orașul Valencia, Spania, care arată relativ normal, cu excepția unui fapt - orașul pare a fi complet lipsit de oameni. În videoclip, care a fost vizionat de peste 7 milioane de ori, el susține că este un călător în timp din anul 2027. El spune că până atunci, omenirea se va dispărea.

@unicosobreviviente

Acabo de despertar en un hospital y no sé qué ha podido pasar. Hoy es 13 de febrero de 2027 y estoy solo en la ciudad.

♬ Creepy, scary, horror, synth, tension - Sound Production Gin

În videoclipurile ulterioare, acesta filmează diferite centre și puncta importante ale orașului, cum ar fi spitalul, grădina zoologică sau centrul orașului, încercând că găsească alți oameni. 

@unicosobreviviente

Responder a @nieladria

♬ sonido original - Javier

Ce este și mai ciudat, este faptul că el prezintă un sfârșit al omenirii, dar fără să fie vorba despre un dezastru natural, deoarece străzile sunt curate, clădirile sunt într-o stare bună, magazinele sunt pline cu marfă, iar mașinile sunt parcate perfect pe străzi. 

Chiar dacă unii îl cred, puțini ce-I drept, mulți îi cer mai multe dovezi că lumea pe care o prezintă el este una reală. 

Javier nu este singurul tiktoker care a ales un astfel de content. Un alt utilizator susține că a fost în viitor și face diferite predicții pe care el le știe pentru că, susține el, a călătorit în timp. 

Sursă foto: TikTok

VOYO.RO este singura platformă online din România care va transmite LIVE festivitatea de premiere a premiilor OSCAR 2021. Gala va va fi difuzată integral, LIVE, pe platforma https://voyo.protv.ro/, în dimineața zilei de 26 aprilie 2021, între orele 3.00 - 6.00.

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!