Unii au trecut prin schimbari spectaculoase. Cum arata acum actorii tai preferati din "3 metros sobre el cielo"

Unii au trecut prin schimbari spectaculoase. Cum arata acum actorii tai preferati din 3 metros sobre el cielo
Data publicarii: 01 Octombrie 2015
Data actualizare: 01 Octombrie 2015
E unul dintre cele mai indragite filme de dragoste ale ultimilor ani. Iubirea dintre Babi si H a trezit emotie in randul doamnelor si domnisoarelor, care inca vor sa afle mai multe despre actorii care au dat viata acestor personaje.

Ea (Maria Valverde) era o fata cuminte, care nu incalca niciodata regulile. El (Mario Casas) era impulsiv, incostient, rebel si mereu dispus sa traiasca la limita pericolului. Cand a cunoscut-o, si-a dat seama ca isi doreste sa fie mai bun datorita ei si ajunge sa experimenteze fiorii primei iubiri, desi era un adevarat cuceritor inainte si nu putea sa se ataseze de nicio fata care ii trecea prin pat.

Citeste si: La prima vedere pare ca si-a pictat pe fata o masca de clovn, insa rezultatul final te va lasa fara cuvinte - VIDEO

Insipirat de romanul italian "A trei metri sopra il cielo", filmul care s-ar traduce in limba romana ca "Trei metri deasupra cerului" este o drama romantica incredibil de emotionanta care a adus sentimenteul de fluturasi in stomac, si le-a facut pe fane sa rada si sa planga in hohote.

Povestea celor doi tineri care fac parte din lumi total diferite, dar care ajung inevitabil sa traiasca o poveste de dragoste nebuna, cu toate ca nimeni nu i-ar fi vazut vreodata impreuna, a cucerit milioane de reprezentante ale sexului frumos, care si-au dorit sa afle mai multe despre actorii din film.

Vezi mai multe imagini aici!

Mario Casas si Maria Valverde si-au strans un grup considerabil de fane in Romania, iar noi avem cele mai recente imagini cu ei, dar si cu ceilalti colegi de platou, care s-au schimbat considerabil in ultimii cinci ani:

Maria Valverde (Babi)

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies