Vezi cele mai reuşite selfie-uri cu Papa! Românii au intrat şi ei în curentul #selfiewiththepope

Vezi cele mai reuşite selfie-uri cu Papa! Românii au intrat şi ei în curentul #selfiewiththepope
Citeste mai mult despre: vizita Papa Francisc, Papa Francisc, selfie,
Data: 31 Mai 2019
Deschiderea sa către tehnologie e unul din motivele pentru care Papa Francisc e apreciat. Mai mult, e de-a dreptul iubit pentru disponibilitatea sa de a face selfie-uri.
Până şi preşedintele Obama a observat că Papa Francisc e primul Suveran Pontif cu o atât de mare deschidere către reţelele sociale ale momentului. De pildă, contul său de Twitter are milioane de urmăritori şi chiar a anunţat acolo că urmează să facă o vizită în România, ca să le fie alături “fraţilor ortodocşi.”Aşa că nu e de mirare că Papa Francisc e deschis şi la a face fotografii alături de credincioşi. Hashtagul #selfiewiththepope a devenit celebru în toată lumea şi, acum, ajuns şi în România, după cum se vede într-o fotografia de mai jos, postată de doi tineri pe Instagram.

Fotografia făcută alături de Papa, care a atras cel mai mult atenţia, este însă cea în care apare şi Andreea Esca, postată şi pe contul acesteia de Instagram. Andreea a declarat că s-a simţit extrem de onorată şi de emoţionată de oportunitatea de a face parte din echipa de jurnalişti care l-au însoţit pe Suveranul Pontif în avionul papal spre România. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Welcome to Romania! @franciscus ❤️???? @stirileprotvro

O postare distribuită de Andreea Ioana (@andreeaesca) pe

 


Pe lângă selfie-urile reale făcute prin bunăvoinţa Papei, conturile de socializare sunt pline şi de fotografii haioase cu hashtag-ul #selfiewiththepope. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???????? #selfiewiththepope #liupost #highfivepopey

O postare distribuită de Julie Haugvad Andresen (@haugvad) pe

VEZI CELE MAI REUŞITE SELFIE-URI CU PAPA ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS

Pe PRO TV PLUS vedeţi momente speciale difuzate pe PRO TV: 

FOTO: GETTY/INSTAGRAM

FULLSCREEN
Papa Selfie
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO