Viața de roman a actorului din Tânăr și neliniștit, decedat în casă. Anul trecut, iubita lui l-a salvat de la moarte

Viața de roman a actorului din Tânăr și neliniștit, decedat în casă. Anul trecut, iubita lui l-a salvat de la moarte
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 05 Februarie 2019
Data actualizare: 05 Februarie 2019
Kristoff St. John, actor care a jucat din 1991 în serialul de mare succes „Tânăr și neliniștit”, a încercat să se sinucidă acum mai puțin de un an.

Actorul din „Tânăr și neliniștit” a avut o viață desprinsă din marile tragedii grecești sau din romanele siropoase cu final nefericit. Kristoff St. John are două căsnicii eșuate la activ și moartea unui copil pe conștiință. Primul său fiu, din mariajul cu sportiva Mia Rosales, s-a sinucis la vârsta de 15 ani. Julian s-a născut cu anumite tulburări mintale, care l-au împins la moarte.

Kristoff St. John (52 de ani) a divorțat de prima soție și s-a căsătorit cu Allana Nadal. Relația lor a durat șase ani și în acest timp a venit pe lume fiica lor, Lola, acum în vârstă de aproape 16 ani.

După ce a divorțat de Allana, actorul a petrecut mai mulți ani fără să aibă o relație de durată. Însă, în februarie 2018 a cunoscut-o pe Kseniya Olegovna Mikhaleva, un fotomodel rus care are doare 25 de ani. 

Kristoff St. John și Kseniya Olegovna Mikhaleva

La scurt timp după ce a cunoscut-o, din motive care nu au legătură cu ea, actorul din Tânăr și neliniștit a încercat să se sinucidă. Cea care l-a salvat a fost proaspăta lui iubită. Motivele care l-au împins la suicid nu au fost făcute publice, însă multă lume suspectează că actorul nu și-a revenit niciodată după pierderea fiului său.

La 31 august 2018, Kristoff St. John a cerut-o de soție pe Kseniya, iar logodna a avut loc în aceeași zi. Tânăra manechin s-a școlit în chirurgie pediatrică, în țara natală, și s-a specializat în acest domeniu peste Ocean. În prezent urmează un Master în Administrarea Afacerilor la Universitatea din Moscova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ksumik (@ksumik) on


De ce a murit Kristoff St. John

Actorul din Tânăr și neliniștit a fost descoperit decedat în propria casă din Los Angeles, California. Primele rapoarte medicale arară că St. John a consumat foarte mult alcool înainte de a muri. Actorul avea o avere estimată de 6 milioane de dolari.

Un nou serial la PRO TV - VLAD
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies