Viaţa secretă a lui Audrey Hepburn: a luptat activ împotriva naziştilor şi a lui Hitler

Viaţa secretă a lui Audrey Hepburn: a luptat activ împotriva naziştilor şi a lui Hitler
Citeste mai mult despre: Audrey Hepburn, carte, secrete,
Data publicarii: 29 Octombrie 2018
Data actualizare: 29 Octombrie 2018
Dezvăluiri despre Audrey Hepburn apar în cartea “Fata olandeză: Audrey Hepburn şi al doilea război mondial”, scrisă de Robert Matzen.

Dezvăluiri despre Audrey Hepburn apar în cartea “Fata olandeză: Audrey Hepburn şi al doilea război mondial”, scrisă de Robert Matzen. Cartea, care va apărea în librării în luna aprilie a anului viitor, dezvăluie lucruri puţin ştiute despre actriţă. Mai precis este descrisă viaţa pe care a dus-o înainte de a a deveni o stea la Hollywood. 


Hepburn s-a născut în Belgia, s-a mutat alături de familie în Olanda, iar în primii ani ai tinereţii a lucrat ca asistentă pentru Rezistenţa Olandeză. Formaţiunile Rezistenţei Olandeze luptau împotriva ocupației Germaniei Naziste din timpul celui de-al doilea război mondial şi s-au dovedit de maximă importanță pentru sprijinirea operațiunilor aliate pe toată perioada luptelor pentru eliberarea țării.

Această activitate a lui Hepburn e cu atât mai surprinzătoare cu cât părinţii ei erau pro mişcării naziste. Cartea promite să aducă dovezi pentru aceste informaţii şi se bazează mult şi pe jurnalui unchiului lui Hepburn, Otto, care a fost ţinut în închisoare de nazişti. Mai mult, va publica şi fotografii din colecţia personală a artistei-fotografii nevăzute până acum. 

Lucca Dotti, fiul lui Audrey Hepburn spune că această carte îi lămureşte până şi lui anumite întrebări pe care le avea faţă de mama lui:  “ Acum înţeleg de ce cuvinte ca Bun şi Rău, Iubire şi Compasiune erau atât de importante în discursul ei de zi cu zi. De ce era deschisă în privinţa anumitor lucruri şi de ce pe altele le ţinea atât de ascunse.”

FOTO: GETTY


VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies