VIDEO Nadia Comăneci, cu Arnold Schwarzenegger la sală. Ce a spus actorul despre "Zeița de la Montreal"

VIDEO Nadia Comăneci, cu Arnold Schwarzenegger la sală. Ce a spus actorul despre  Zeița de la Montreal
Nadia Comăneci (57 ani) a postat recent pe contul ei de Twitter un fimuleț amuzant în care apare alături de actorul american Arnold Schwarzenegger (71) cu ocazia aniversării a 43 de ani de la primul 10 din gimnastică.

Nadia Comăneci, fosta gimnastă care a obținut primul 10 din lume, a postat un videoclip tare amuzant alături Arnold Schwarzenegger, fostul guvernator al statului California, pe contul ei personal de Twitter. Momentul marchează aniversarea a 43 de ani de la primul 10 din gimnastică obținut la Montreal. 

Citește și: Ce pensie are Nadia Comăneci. Suma pe care i-o dă, lunar, statul român "Zeiței de la Montreal".

Cei doi s-au întâlnit într-o sală de sport, acolo unde Arnold Schwarzenegger lucra la aparatele de forță. Actorul i-a transmis Nadiei un mesaj tare amuzant, spre deliciul fanilor care nu au ezitat să reacționeze. 
 

"Asta este relaţia noastră. Eu fac toată treaba şi ea primeşte laudele. Eu  muncesc la aparatele de fitness şi devin din ce în ce mai bătrân, iar ea din ce în ce mai tânără. Asta e problema aici. Mă bucur că te-am întâlnit", a spus Arnold Schwarzenegger în fimuletul postat de Nadia.

Pe 18 iulie 2019 se împlinesc 43 de ani de la primul 10 din istoria gimnasticii, primit de Nadia Comăneci la Jocurile Olimpice de la Montreal, din 1976.

Nadia Comăneci este prima gimnastă din lume care a primit nota zece într-un concurs olimpic de gimnastică, fiind câștigătoarea a cinci medalii olimpice de aur. Este considerată a fi una dintre cele mai bune sportive ale secolului XX și una dintre cele mai bune gimnaste ale lumii, din toate timpurile, "Zeița de la Montreal".

Nadia este, de asemenea, primul sportiv român inclus în memorialul International Gymnastics Hall of Fame.

Arnold Schwarzenneger este cunoscut pentru o serie de filme acțiune care au încasat, de-a lungul timpului, miliarde de dolari.

Vezi și: Profil de celebritate - Tom Hardy

FULLSCREEN
VIDEO Nadia Comăneci, împreună cu Arnold Schwarzenegger la sală. Ce a spus actorul despre "Zeița de la Montreal"
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO