Will Smith, dezvăluiri despre mariajul ratat. Ce a făcut când și-a dat seama că s-a căsătorit cu femeia nepotrivită

Will Smith, dezvăluiri despre mariajul ratat. Ce a făcut când și-a dat seama că s-a căsătorit cu femeia nepotrivită
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 26 Octombrie 2018
Data actualizare: 26 Octombrie 2018
Actorul Will Smith (50 de ani) a făcut dezvăluiri cutremurătoare în fața soției și soacrei sale referitoare la primul său mariaj.

Will Smith a fost oaspetele show-ului TV Red Table Talk, emisiune distribuită pe internet și moderată de soția sa, Jada Pinkett Smith, și soacra lui, Adrienne Banfield-Norris. Gazdă a emisiunii este și fiica lui Will Smith, Willow. Show-ul aduce laolaltă oameni din trei generații diferite, care poartă discuții pe teme variate, iar în episodul din 22 octombrie, oaspetele de vază a fost chiar capul familiei Smith.

Will Smith, alături de familia sa, la Red Table Talk. FOTO: Facebook

Cei patru au vorbit despre evenimente plăcute și întunecate din trecutul familiei lor, iar subiectul care a emoționat pe toată lumea a fost legat de primul mariaj al actorului. Will Smith a fost căsătorit anterior cu Sheree Zampino (din 1992 în 1995) și a mărturisit că a plâns în hohote, în toaleta unui restaurant din New York, când și-a dat seama că s-a căsătorit cu femeia nepotrivită. 

„A fost unul dintre cele mai bizare emoții pe care le-am experimentat. Eram la The Palm și îmi amintesc că a trebuit să mă ridic de la masă când am realizat că nu eram cu persoana cu care ar fi trebuit să fiu. M-am dus la toaletă și am început să plâng. Stăteam pe o masă și plâgeam necontrolat. Știam că Jada era femeia cu care ar fi trebuit să fiu, dar nu obținusem divorțul”, a mărturisit actorul de față cu actuala soție, soacra și fiica lui, scrie Daily Mail.

Will Smith a cunoscut-o pe Jada pe vremea când era încă însurat cu Sheree și, în ciuda faptului că a iubit-o din prima clipă, actorul nu și-a înșelat prima soție cu noua lui cucerire. „Nu am avut o aventură cât timp el era căsătorit, să fie clar asta”, a ținut să precizeze actuala sa soție

A doua soție, Jada (stâng). Prima soție, Sheree (dreapta)


Will Smith are trei copii

Actorul american are un băiat cu prima lui soție. Willard Trey Smith are 26 de ani și, în 1998, a apărut în videoclipul piesei Just the two of us scrisă de actor. În 1997 s-a căsătorit cu Jada Koren Pinkett și împreună au doi copii. Jaden Christopher Syre (20 de ani) este actor și a jucat alături de tatăl său în filmele Persuit of happyness și After Earth. Willow Camile Reign (18 ani) e cântăreață și actriță și și-a făcut debutul actoricesc tot alături de tatăl ei, în pelicula I am legend.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies