„Elvis” aplaudat îndelung de celebrităţi la avanpremiera de gală

Elvis aplaudat îndelung de celebrităţi la avanpremiera de gală
Citeste mai mult despre: Elvis, film,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 22 Iunie 2022
Data actualizare: 22 Iunie 2022
Evenimentul de lansare a mult aclamatului film biografic „Elvis”, de la regizorul Baz Luhrmann, a strâns zeci de artiști, critici de film și fani ai celebrului artist pe 21 iunie, la un cinematograf din nordul Capitalei.  

„Elvis” este un spectacol cinematografic care spune povestea despre viața și muzica lui Elvis Presley, cu Austin Butler și câștigătorul a două premii Oscar, Tom Hanks. Povestit din perspectiva lui Parker (Hanks), filmul se adâncește în dinamica relației complexe dintre cei doi de peste 20 de ani, de la ascensiunea la faimă a lui Presley (Austin Butler) până la vedeta fără precedent care a schimbat cursul istoriei, pe fundalul peisajului cultural în evoluție și al pierderii inocenței în America. În centrul acestei călătorii se află unul dintre oamenii importanți și influenți din viața lui Elvis, Priscilla Presley (Olivia DeJonge). 

La premiera de la Cineplexx au fost prezenți zeci de artiști, influenceri, critici de film, oameni de televiziune și radio care au aplaudat spectacolul acestui film eveniment.  Printre invitați, s-au numărat Speak și Stefania, Călin Goia, Giulia Anghelescu, Lili Sandu, Codin Maticiuc, Andrei Stoica, Lino Golden, Anca Dinicu, Dana Săvuică și Nico.

Filmul este produs de Warner Bros. Pictures, alături de producători precum Bazmark și Jackal Group, și este distribuit în România de Vertical Entertainment exclusiv în cinematografele din România, începând cu data de 24 iunie 2022.

Vezi și: ShARE în bucate cu Alex Petricean - Smorrebrod
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!