• Emisiuni
  • Apropo TV
  • Regizorul filmului Doua lozuri, Paul Negoescu, vine duminica la Apropo TV!

Regizorul filmului Doua lozuri, Paul Negoescu, vine duminica la Apropo TV!

Regizorul filmului Doua lozuri, Paul Negoescu, vine duminica la Apropo TV!

Duminica, de la ora 13:00, Apropo TV revine cu o noua editie spumoasa. in Apropo TV de colectie, Andi Moisescu impreuna cu Marius Florea Vizate, Gojira si Elena Merisoreanu vor discuta despre Folclorul de rit nou si vor face referire la tehnologia la tara, intalnita din ce in ce mai des in noile videoclipuri.

In rubrica Next Gen, Andi Moisescu il va avea invitat pe regizorul filmului Doua lozuri, Paul Negoescu. El va vorbi despre ideea peliculei si povestea care se invarte in jurul celor trei protagonisti, Sile (Dragos Bucur), Dinel (Dorian Boguta) si Pompiliu (Alexandru Papadopol).

Cei trei afla ca nu e de ajuns sa fii declarat castigator doar pentru ca ai toate numerele bifate pe bilet, ci e nevoie sa “suferi” pana ajungi milionar. Personajele trec printr-o serie de aventuri pentru a se putea prezenta la Loterie si a-si ridica marele premiu, iar Paul Negoescu va vorbi despre filmul care a avut avanpremiera saptamana aceasta.

In cadrul rubricii 101 locuri, vom face o vizita in Brasov si Prejmer, iar Serban Pavlu si Ioana Filip vor discuta impreuna cu Andi Moisescu, in rubrica The Pubfather, despre aparitia lui George Clooney intr-un nou spot publicitar. 

Duminica, de la 13:00, sau in reluare dupa miezul noptii, romanii sunt invitati sa urmareasca cel de-al 24-lea sezon Apropo TV.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Apropo TV

Articole pentru emisiune Apropo TV

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni