• Emisiuni
  • Batem Palma
  • Emoționant ce vrea să facă sora benedictină Cristina cu banii de la „Batem Palma?”  Cât a câștigat 

Emoționant ce vrea să facă sora benedictină Cristina cu banii de la „Batem Palma?”  Cât a câștigat 

În ediția de astăzi, sora Cristina, sora benedictină a Divinei Providenţe, a concurat pentru a sprijini centrul de copii pentru care lucrează.

Sora Cristina s-a prezentat înainte de show:

„Sunt sora Cristina, sora benedictină a Divinei Providenţe, care are sediul la Oituz, județul Bacău. Avem o casă de copii în cadrul căreia activăm. Eu lucrez ca psiholog. Împreună cu colegele mele încercăm să-i ajutăm pe copiii defavorizați."

„(n.r De ce ați venit la „Batem Palma?”?) Am venit pentru a sprijini opera noastră de asistență a copiilor, dar pentru că noi nu avem un salariu propriu, avem doar bunăvoința oamenilor. Cu banii respectivi putem suporta cheltuielile din cadrul centului...(Aveți vreo strategie sau mergeți pe intuiție?) Nu am o strategie dinainte și pot să spun că intuiția are un rol important...Sper să nu mă duc chiar cu mâna goală acasă”, a mai spus sora benedictină.

În urma show-ului, a câștigat 5300 de lei și a povestit emoționată:

"Mă simt încurajată după joc și vorbesc în numele multor copii și al surorilor benedictine  ale Divinei Providențe. Simt bucuria de a nu fi singură în cautarea de a face o lume mai bună. Și am această mulțumire față de Dumnezeu și față de tot ce este frumos în inima fiecărui participant, al echipei de aici. Banii ne ajută pe noi să suportăm cheltuielile curente ale Casei de Copii. "

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre casa de copii de la Oituz, județul Bacău, poți cauta detalii pe pagina de Facebook a Asociației de Asistență Socială și Educație.

Totodată, dacă vrei să le oferi și tu un un sprijin copiilor de la Asociația de Asistență Socială și Educație Oituz, poți dona în contul: BCR RO71RNCB0030128987450001

Emisiunea este disponibilă și pe VOYO!


V
EZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL ATA;AT ACESTUI MATERIAL









FOTO: BATEM PALMA 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Batem Palma

Articole pentru emisiune Batem Palma

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni