• Emisiuni
  • Batem Palma
  • Reacția Andreei Glăvan după participarea la show-ul „Batem Palma?”. Câți bani a câștigat concurenta

Reacția Andreei Glăvan după participarea la show-ul „Batem Palma?”. Câți bani a câștigat concurenta

Andreea Glăvan a câștigat doar 100 de lei la emisiunea „Batem palma?”, prezentată de Cosmin Seleși, însă nu este deloc dezamăgită și a descris experiența ca fiind una „unică, pe care meriți să o trăiești măcar o dată”.  

„Sunt încântată că totuși am cunoscut oamenii ăștia atât de mișto. Și fiecare are câte o poveste cu încărcătură emoțională…E foarte important să nu-ți pierzi speranța niciodată, orice s-ar întâmpla. Dumnezeu îți ia dintr-o parte și îți dă în altă parte. Adică niciodată nu poți să le ai pe toate… să ai sănătate, bani, prieteni, familie, să ai de toate în viața asta nu se poate. Ce este al tău e pus deoparte. Exact pe principiul ăsta trebuie să mergem. Întotdeauna în cel mai mare rău trebuie să vedem un bine”, a spus concurenta.

Andreea a mărturisit că ofertele băncii nu au tentat-o: „N-am fost tentată de sumele pe care mi le-a oferit banca. Și mai departe, nu știu… parcă am avut un magnet să atrag cifrele mari. Am scos 50.000, 75.000, 100.000 … și atunci oferta băncii a scăzut. Nu știu dacă neapărat este o chestie să schimbi ceva, dacă există o strategie sau o tactică, cred că e pur și simplu noroc și să mergi după instinct”.

Mai multe în materialul VIDEO de mai SUS

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Batem Palma

Articole pentru emisiune Batem Palma

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni