• Emisiuni
  • Clanul
  • De la 20:30, în CLANUL, fuga de adevăr continuă să rămână maraton, iar dragostea adevărată un teren nesigur

De la 20:30, în CLANUL, fuga de adevăr continuă să rămână maraton, iar dragostea adevărată un teren nesigur

De la 20:30, în CLANUL, fuga de adevăr continuă să rămână maraton, iar dragostea adevărată un teren nesigur

A știut că infiltrarea într-un clan mafiot va fi cea mai mare provocare a vieții lui. Dar nu a realizat că asta îl va pune față în față cu pericolul iminent al morții atât de curând. A crezut că făcând parte din poliție va putea să-i arate omului care l-a crescut cât îi este de loial. Dar nu a înțeles că se va vedea nevoit să-l și mintă pentru a ascunde un adevăr care ar durea prea tare. Astăzi, de la 20:30, povestea lui David și a lui Tudor continuă să se contureze într-o realitate din ce în ce mai neașteptată. 

După ce săptămâna trecută, Tudor a ales să se împuște și să-l salveze pe David pentru a se revanșa pentru suportul arătat de cel din urmă mamei Luminița, în această seară, se va vedea nevoit să îi dea socoteală lui Tătuțu, cel care nu iartă și nu uită: ”Pedeapsa... n-ai tu grija ei”. Însă, tot atunci, va trebui să vadă și cum face față unei discuții extrem de personale cu Vera, nimeni alta decât fata adoptată cândva de Bebe Măcelaru de pe stradă, care își va arăta primele slăbiciuni: ”M-ai prins pe teren minat și ataci”...

Tot atunci, David va avea parte de alte întâlniri extrem de importante pentru el și acoperirea lui. Comisarul Costoiu va convoca întreaga lui echipă la secție pentru a se arăta dezamăgit de modul în care aceștia tratează lucrurile și le va da câte o sarcină extrem de importantă fiecăruia. Iar Vera, cea care îl știe încă de când erau pe stradă, va începe să simtă că acesta ascunde lucruri: ”Mi s-a declanșat alerta de minciuni”.

Durerea și momentele dificile continuă să persiste și pentru Luminița, cea care a uitat ce mai înseamnă să zâmbească. În ciuda faptului că a putut să-și păstreze restaurantul, gândul că fiul ei, Tudor, este în pericol nu îi dă pace. Oare ce îi va spune acesta când o va suna și ce se va întâmpla când se vor revedea?

Două destine greu încercate. Două povești ce se complică cu fiecare decizie luată. Un serial ce nu poate fi ratat. În această seară, de la ora 20:30, CLANUL revine cu cel de-al patrulea episod pe PRO TV.

Episodul poate fi urmărit în avans pe VOYO.

CLANUL - Sângele frate nu te face!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni