• Emisiuni
  • Clanul
  • În CLANUL, David îi face o propunere neașteptată Ilincăi: „Nu vrei să plecăm de aici? Să plecăm de tot!”

În CLANUL, David îi face o propunere neașteptată Ilincăi: „Nu vrei să plecăm de aici? Să plecăm de tot!”

În CLANUL, David îi face o propunere neașteptată Ilincăi: „Nu vrei să plecăm de aici? Să plecăm de tot!”

În CLANUL este vremea confruntărilor! Trecutul îi prinde din urmă, iar piesele de puzzle încep să formeze imagini cât mai clare. David își dă seama că este mințit de Bebe, iar Tudor se va răzbuna pe Costoiu și-l va face să plătească scump pentru că l-a mințit. Cum vor decurge lucrurile, ce alianțe mai rămân sau nu în picioare, aflăm în noul episod, duminică, de la 20:00.

David îl va confrunta pe Bebe și va vrea să afle cât mai multe despre Ciomag și trecutul lui: „Tătuțu, cine a trimis mesajul, știe de legătura dintre tine, Ciomag și mine și vrea să obțină ceva cu asta. Poate să ne șantajeze. Cine ar putea fi? Gândește-te. E ceva ce nu mi-ai spus despre Ciomag? Orice detaliu poate să fie important, ca să ne dăm seama ce se întâmplă”, ce îi va răspunde Bebe, aflăm duminică. În urma discuției, David se va duce direct la Vera, să o avertizeze: „Tătuțu ne minte cu familiile noastre adevărate. De când a apărut Ciomag, e căcat pe el de frică.”

Tudor va decide să-i dea o lecție lui Costoiu, lucru care va duce la o reacție neașteptată din partea comisarului: „Nu mai simt, sunt terminat, m-ai terminat”, îi va spune acesta lui Achim. „Poate ar trebui să te retragi, Comisare” – va fi replica lui Tudor. Dacă va renunța sau nu Costoiu la rolul din poliție, vedem duminică. 

Cu toate luptele din jurul lor, David și Tudor vor să protejeze persoanele de care s-au îndrăgosit, astfel că Tudor va avea o ceartă cu Luminița care s-a luat de Vera: „De ce te bagi unde nu e treaba ta, cum ți-ai permis să o deranjezi?”. Pe de altă parte, David îi va face o propunere Ilincăi, care o va lăsa fără cuvinte: „Nu vrei să plecăm de aici? Să plecăm de tot, unde vrem noi. Uite, Portugalia. Să uităm de tot și doar să trăim frumos, atât. Nu te gândi la bani, am. Zi da!”.

Dacă va accepta Ilinca să plece cu David, dacă Luminița va înceta să intervină între Tudor și Vera, vedem duminică, de la 20:00, în CLANUL. Serialul poate fi urmărit, în avans, pe VOYO. 

CLANUL – Focul nu iartă!

Vezi mai multe imagini în Galeria foto

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni