• Emisiuni
  • Clanul
  • Clanul a fost, aseară, în topul preferințelor telespectatorilor! Serialul a fost lider absolut de audiență

Clanul a fost, aseară, în topul preferințelor telespectatorilor! Serialul a fost lider absolut de audiență

Clanul a fost, aseară, în topul preferințelor telespectatorilor! Serialul a fost lider absolut de audiență

Răsturnări de situații și decizii la limită au fost luate, aseară, în Clanul! Tudor a fost declarat mort, în timp ce David a rămas fugar. Sofia își urmărește alianțele, însă pare că s-a încrezut în cine nu trebuie. Povestea serialului va avea un final de sezon trei cutremurător, săptămâna viitoare.

Gallery

CLANUL a fost lider de audiență aseară, în intervalul 20:28 – 22:49, în rândul publicului național, cu vârstă cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Serialul a înregistrat 7.0 puncte de rating și 22.9% share, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 5.2 puncte de rating și 16.9% share.

Peste 1.1 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit serialul, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:37, peste 1.3 milioane de români se uitau la Clanul.

Tensiunile din poliție sunt din ce în ce mai mari, iar Costoiu simte că totul se destramă: „S-a ales prafu`. Gata, s-a terminat. Am o gaură în burtă. Olivia e moartă, Patricia e moartă, Silviu e la urgență, ăsta e desfigurat în bătaie, David e dat în urmărire generală, Mișu e acasă, în arest la domiciliu. Mulțumesc pentru ajutor, rămân dator, dar vă rog, hai să terminăm.”

David a apărut în fața casei Ilicăi și i-a spus adevărul despre el: „Știu că nu mai ai încredere în mine, dar sunt disperat. Nu mai am pe nimeni pe pământul ăsta. Te rog, vreau să vorbim. Jur că-ți zic tot adevărul”. Bărbatul nu a plecat până când nu a făcut-o pe Ilinca să-i promită că va investiga cine este familia lui adevărată. Ce va afla jurnalista despre David, vedem săptămâna viitoare în episodul final.

 

Nu ratați luni, de la 20:30, ultimul episod din sezonul trei Clanul! Serialul poate fi urmărit, în avans, pe VOYO.

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni