• Emisiuni
  • Clanul
  • Cel mai așteptat episod din CLANUL este aici! David află că este frate cu Tudor

Cel mai așteptat episod din CLANUL este aici! David află că este frate cu Tudor

Cel mai așteptat episod din CLANUL este aici! David află că este frate cu Tudor

Un nou episod din CLANUL va începe în această seară, de la 20:30, pe PRO TV. Se vor descoperi noi secrete, unele personaje vor pune cap la cap informații și se vor întoarce împotriva celor pe care îi considerau aliați, iar adevărul va ajunge la cine trebuie!

Miruna realizează că poliția începe să aibă suspiciuni și îi va spune lui Costoiu că trebuie să acționeze: „Nu mai putem s-o lungim. Trebuie să mergem după ea, tata”. Comisarul, însă, nu vrea să facă mișcări greșite: „Știu, dar dacă Seba află despre Silvia, îmi pierd toată credibilitatea în fața lui. Și așa e paranoic”. Tudor va interveni în discuția lor și propunerea lui îi va șoca: „O s-o trimitem pe Vera! Ocazie mai bună ca asta nu prindem! O trimitem acolo și aflăm unde e Măcelaru” – care este planul lor și dacă vor ajunge la Măcelaru, aflăm în cateva ore.

Luminița se află în posesia unei informații importante și îi va lăsa un mesaj Comisarului: „Eu nu știu cum știți voi să țineți un secret... Cineva nu și-a ținut gura și aia nu sunt eu că nu am spus la nimeni nimic. Nici acasă, nici nicăieri. Sună-mă să ne întâlnim că știu și cine l-a dezgropat” – rămâne de văzut dacă acest mesaj va influența acțiunea pusă la cale de Tudor, Miruna și Costoiu.

David se va întâlni cu Ilinca care îi va cere ajutorul: „tu știi tot ce se întâmplă în secția aia, oameni care sunt mituibili, care ne pot furniza informații secretizate... lucruri din astea. Vrem să-i spălăm memoria lui Tudor. E nedrept să rămână cu ea pătată în condițiile în care și-a riscat ani din viață pentru rahatul ăla de brigadă anti-crimă. De asta te-am chemat, ca să te rugăm să ne ajuți.” „Ilinca sunt într-un rahat – nu până la gât, ci mult peste. Practic nu prea mai am încotro s-o iau și să nu mă afund mai tare. Da, toată admirația pentru Tudor și toată tristețea pentru nedreptatea care i s-a întâmplat, dar nici eu nu stau cu mult mai bine. Pe alocuri, pot să zic că așa mort cum e Tudor, eu stau mai rău ca el. Te întreb cinstit: De ce aș face asta, de ce mi-aș complica și mai tare viața asta de rahat?”, o va întreba David. Răspunsul Ilincăi îi va schimba viața: „Pentru că e frate-tu!”.

Nu ratați un nou episod din CLANUL, diseară, de la 20:30, pe PRO TV. Serialul poate fi urmărit, în avans, pe VOYO.

Clanul – Păcatele se plătesc!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni