• PRO TV
  • De 8 martie, actorii din Clanul i-au făcut o surpriză unei femei care se luptă cu o boală gravă. Reacția fanilor: „Ce oameni faini sunteți!”

De 8 martie, actorii din Clanul i-au făcut o surpriză unei femei care se luptă cu o boală gravă. Reacția fanilor: „Ce oameni faini sunteți!”

De 8 martie, actorii din Clanul i-au făcut o surpriză unei femei care se luptă cu o boală gravă. Reacția fanilor: „Ce oameni faini sunteți!”

Serialul Clanul a ajuns la sezonul final, iar fanii urmăresc cu sufletul la gură deznodământul poveștii. În ziua de 8 martie, câțiva actori s-au gândit să-i facă o surpriză unei femei, care este o fană a filmului.

Codin Maticiuc a oferit mai multe detalii despre momentul pe care l-au organizat. Actorul se filmează în timp vorbește cu soțul ei, Adrian.

„Soția lui face dializă la două zile, pentru că rinichii nu mai sunt funcționali. Boala este în stadiul 5, adică ultimul. Nu mai funcționează niciunul dintre ei deloc. Este fană Clanul. Mi-a scris mie, managerului meu și altor actori din Clanul. Suntem câțiva care am venit astăzi, 8 martie, când este și ziua ei de naștere. O vom aștepta aici, când iese de la dializă”, a spus Codin Maticiuc.

Alături de Codin au mai fost Denis Hanganu, Silviu Mircscu și Marian Olteanu. Actorii i-au dăruit flori și au îmbrățisat-o pe Smaranda. 

„Clanul se unește, poliția și infractorii, când e vorba de fapte”, a mai adăugat Codin Maticiuc.

Mai mulți urmăritori au răspuns prin comentarii la postare: 

„Ce gest frumos de la niște oameni minunați”, „Mă topesc! Ce oameni faini sunteți!”, „Felicitări oameni cu sufletul frumos ”, „Respect vouă, suflete mărețe!! La mulți ani doamna Smaranda!”, sunt doar câteva dintre reacțiile oamenilor. 

Gallery

Sursă foto: Instagram/ Codin Maticiuc 

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni