• Emisiuni
  • Clanul
  • Păcatele se plătesc, iar acuzațiile nu vor lipsi, diseară, în CLANUL

Păcatele se plătesc, iar acuzațiile nu vor lipsi, diseară, în CLANUL

Păcatele se plătesc, iar acuzațiile nu vor lipsi, diseară, în CLANUL

Pe urmele dreptății, ajungi să fii de partea cealaltă, dar ce faci când nu te mai identifici nici cu cei buni, dar nici cu cei răi? Acțiuni, decizii și reacții neașteptate vor avea personajele din Clanul în noul episod, în această seară, de la 20:30, la PRO TV și pe VOYO.

Vera a apăsat pe trăgaci și i-a luat viața lui Mișu, iar ea și David vor încerca să scape de poliție, însă fuga lor va fi întreruptă de furia lui David: „Băiatul ăsta nu a făcut rău în viața lui. O viață de om nu e nimic pentru tine, nu?”. Răspunsul Verei nu va face decât să-l enerveze și mai tare: „Hotărăște-te, mă, până la urmă ce vrei să fii? Gabor sau infractor? Eu doar am apăsat pe trăgaci, mă, de nevoie. De omorât, tu i-ai omorât când te-ai băgat cârtiță în biroul ăla”. Tensiunile dintre cei doi vor avea un deznodământ pe care îl vom descoperi într-un nou episod.

Sergiu se va duce la Tătuțu și îi va da vestea: „Nu e gaboru în coșciug. E saci plini de nisip”. Bebe va fi șocat, însă, nu-i va veni să creadă că Tudor l-a trădat, așa că va încerca să-i găsească scuze, lucru care îl va destabiliza pe Sergiu: „Mă arde la inimă, Tătuțu... tot ce a făcut Gaboru și te văd că și acum îl iubești. Domnișoara Vera și Gaboru... i-am văzut de mai multe ori. Se iubea pe unde se prindea” – cuvintele lui Sergiu îl vor face pe Bebe să vrea să-i închidă gura. „Te spintec și îți mănânc inima, Tătuțu!” – ce îl va face pe Sergiu să spună asta, aflăm în câteva ore.

Planurile nu vor ieși așa cum au fost calculate, iar unii dintre ei vor pierde, în timp ce alții vor fi mai aproape de adevăr. Oare iubirea e suficientă să treci peste cea mai mare suferință? Vedem de la 20:30, într-un nou episod din CLANUL pe PRO TV. Serialul poate fi urmărit, în avans, pe VOYO.

Clanul – Păcatele se plătesc!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni