• PRO TV
  • Ruby, val de reacții în mediul online după ce s-a fotografiat cu burtica la vedere. Fanii au crezut că este însărcinată: „Sarcină ușoară!”

Ruby, val de reacții în mediul online după ce s-a fotografiat cu burtica la vedere. Fanii au crezut că este însărcinată: „Sarcină ușoară!”

Ruby, val de reacții în mediul online după ce s-a fotografiat cu burtica la vedere. Fanii au crezut că este însărcinată: „Sarcină ușoară!”

Ruby a stârnit un val de reacții în mediul online după ce s-a fotografiat îmbrăcată într-o rochie verde, ce îi lăsa burtica la vedere. Fanii au întrebat-o dacă este însărcinată, iar răspunsul ei nu a întârziat să apară.

Gallery

​Ruby este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe din România. Aceasta s-a făcut remarcată în urmă cu mulți ani, atunci când a lansat celebrul hit „Stinge Lumina”. Anii au trecut, iar talentul și aspectul fizic al artistei au propulsat-o în topurile celor mai faimoase vedete de la noi din țară.

Artista nu doar că are o voce extrem de bună, ci și un corp de invidiat! Aceasta se afișează constant în ipostaze sexy, iar fanii s-au obișnuit să îi admire formele bine lucrate la sala de forță. Totuși, ultima ei postare a stârnit un val de controverse, oamenii crezând că este însărcinată.

VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS IMAGINEA CARE A STÂRNIT CONTROVERSE

„Vine bebe? Sarcină ușoară”, „Sarcină ușoară”, „Bine că nu sunt singura care crede că Ruby este însărcinată”, „Felicitări. Sarcină ușoară”, „Însărcinată sau nu, tot bombă ești”, „Avem o graviduță”, sunt doar o parte dintre reacțiile fanilor, care susțin că Ruby ar fi însărcinată.

Cum a reacționat Ruby după ce fanii au crezut că este însărcinată

„Citesc comms și leșin de râs. Sunt doar grăsuțăăă, să știți”, a fost reacția lui Ruby, după valul de comentarii legate de sarcină.

Mai mult decât atât, artista a menționat că în ultima perioadă a încercat să se îngrașe deoarece în urmă cu câțiva ani, suferea de anorexie:

„Nu sunt însărcinată, aș fi postat imediat poze cu burtica. Rochia pe care am avut-o la filmări era cea pe care mi-o făcusem pentru nunta lui Smiley și am zis s-o mai port o dată.

A fost printre puținele evenimente în care am purtat ceva larg. M-am și îngrășat puțin. E ceva ce mi-am dorit, eram schiloadă, subnutrită.

Din 2020, am început să slăbesc foarte tare. Iar anul acesta m-am ambiționat și mi-am zis gata, s-a terminat cu schilodenia. Ce-i drept, am mâncat mai multe dulciuri intenționat, pentru că știam că o să se vadă”, a spus Ruby, conform Cancan.

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni