• Emisiuni
  • Clanul
  • EXCLUSIV! Denis Hanganu, despre sezonul final „Clanul”. Ce sentimente îl încearcă acum, la final de capitol:„Sunt nostalgic”

EXCLUSIV! Denis Hanganu, despre sezonul final „Clanul”. Ce sentimente îl încearcă acum, la final de capitol:„Sunt nostalgic”

EXCLUSIV! Denis Hanganu, despre sezonul final „Clanul”. Ce sentimente îl încearcă acum, la final de capitol:„Sunt nostalgic”

Așteptarea a luat sfârșit, Clanul revine pe micile ecrane cu sezonul final, în această seară, de la 20:30, pe PRO TV și VOYO. Ce sentimente îl încearcă pe Denis Hanganu la final?

Gallery

A venit momentul mult așteptat de toată lumea! În această seară, de la 20:30, ne dăm întâlnire cu personajele noastre preferate din Clanul, în sezonul final. Denis Hanganu a făcut primele declarații despre sezonul final, cât și despre sentimentele care îl încearcă, știind că povestea ajunge la final, iar păcatele se vor plăti.

Denis Hanganu, despre sezonul final „Clanul”

Denis Hanganu a făcut declarații exclusive despre sezonul final „Clanul”, într-un interviu pentru protv.ro.

„Este începutul sfârșitului și vine cu o încheiere a acestei povești senzaționale, al acestui serial fabulos...Sunt convins că va fi cu multe lacrimi la final, că oamenii vor dori în continuare să urmărească povestea asta”, a spus Denis Hanganu.

Acum că toate secretele vor ieși la iveală, iar dreptatea va juca cel mai important rol, Denis Hanganu, cel care dă viață personajului Tudor Achim, a dezvăluit ce sentimente îl încearcă.

„Sunt nostalgic, recunosc, dar nu pentru că se încheie, pentru că asta presupune viața de actor, sunt nostalgic pentru că am avut o echipă senzațională, de la producție, la regie, la scenariu, la actori...și e păcat că se termină pentru că s-ar putea să nu mai păstrăm relațiile la fel de apropiate cu toți oamenii cu care ai lucrat în perioada asta, de asta o să-mi fie cel mai dor”, a mai spus Denis Hanganu.

Urmărește Clanul din 19 februarie, de la 20:30, pe PRO TV și pe VOYO! Nu uita că cel de-al doilea episod din sezonul final se poate urmări, în avans, pe Voyo!

Clanul – Păcatele se plătesc!

Sursă foto: PRO TV

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni