• Emisiuni
  • Exclusiv PRO TV
  • Comedia, ridicată la rang de artă! Pro TV a fost lider în topul audiențelor cu Las Fierbinți și Săriți de pe fix!

Comedia, ridicată la rang de artă! Pro TV a fost lider în topul audiențelor cu Las Fierbinți și Săriți de pe fix!

Comedia, ridicată la rang de artă! Pro TV a fost lider în topul audiențelor cu Las Fierbinți și Săriți de pe fix!

În fiecare joi seară, telespectatorii au parte de comedie de cea mai înaltă calitate. Ieri, românii s-au bucurat de aventurile hilare ale celor mai îndrăgite personaje din Fierbinți și de o nouă ediție din cel mai nebun show al momentului. Las Fierbinți și Săriți de pe fix! au fost în topul audiențelor.

Giani a dat sfoară în țară că o mare invazie a roboților va avea loc: „Prin televizor o să atace!”, l-a avertizat acesta pe unul dintre vecinii săi. Pentru a evita un astfel de eveniment nefericit, Giani s-a apucat să strângă toate telefoanele și televizoarele din Fierbinți. Însă planurile i-au fost date peste cap în momentul în care Garda de Mediu l-a arestat: „Te-am văzut cum aruncai electronice în pădure”, i-a spus unul dintre ofițeri.

Aseară, episodul din Las Fierbinți a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 21:29. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 9.1 puncte de rating și 29.5% cotă de piață, cifre mult mai mari față de locul 2 care avea doar 5.1 puncte de audiență și 16.5% share. De-a lungul difuzării, peste 1.6 milioane de români au trăit comedia la cele mai înalte cote, iar în minutul de aur, la ora 21:14, peste 1.9 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor, la PRO TV!

Lili Sandu și Shurubel, doi dintre co-prezentatorii Vorbește Lumea, au fost invitații lui Cabral în cel mai nebun show al momentului. Alături de ei, Anisia Gafton, Anca Dinicu, Emily Burghelea, Alex Bogdan, Mihai Rait, Drăcea, Paul Ipate și Lucian Ghimiși au generat energie și voie bună într-o ediție înclinată spre comedie. Săptămâna viitoare, Elisabeta Lipă și Andrei Pavel, doi dintre cei mai importanți sportivi români ai tuturor timpurilor, vor descoperi ce presupun cele mai amuzante și distractive provocări, într-o nouă ediție Săriți de pe fix!.

​Ieri seară, emisiunea Săriți de pe fix! a fost în topul preferințelor telespectatorilor! În intervalul orar 21:30 – 23:29, PRO TV a înregistrat 5.3 puncte de audiență și 21.6% cotă de piață în rândul publicului Național, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 4.1 puncte de rating și 17% share.

Noul sezon Las Fierbinți este în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, iar Săriți de pe fix! în fiecare joi, de la ora 21:30, la PRO TV. Cele două producții pot fi urmărite în avans, pe VOYO.

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Exclusiv PRO TV Plus

Articole pentru emisiune Exclusiv PRO TV Plus

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni