• Emisiuni
  • Exclusiv PRO TV
  • În fiecare joi seară, comedia este ridicată la rang de artă! Las Fierbinți și Săriți de pe fix! au fost lideri de audiență

În fiecare joi seară, comedia este ridicată la rang de artă! Las Fierbinți și Săriți de pe fix! au fost lideri de audiență

În fiecare joi seară, comedia este ridicată la rang de artă! Las Fierbinți și Săriți de pe fix! au fost lideri de audiență

Deja a devenit o tradiție faptul că în fiecare joi seară, românii se bucură de comedie de cea mai înaltă calitate alături de îndrăgitele personaje din Fierbinți și de cea mai amuzantă echipă formată din Cabral, 8 comedianți și doi invitați speciali. Las Fierbinți și Săriți de pe fix! au fost lideri de audiență.

După ce au găsit o geantă ce cântărea 50 de kg într-un lac, Giani și Dorel au crezut că a dat norocul peste ei și că urmau să se îmbogățească prin vânzarea de făină moldovenească. Însă visurile le-au fost spulberate în momentul în care Bobiță le-a spus adevărul: „Făină e în capul ăla prost al vostru. Astea sunt droguri! Vine Robi și vă prinde aici. O să înfundați pușcăria, o să spălați veceurile pe la Jilava cu periuța de dinți”.

Aseară, episodul din Las Fierbinți a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:27 – 21:27. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 10.9 puncte de rating și 32.3% cotă de piață, cifre mai mari față de locul 2 care avea doar 6.1 puncte de audiență și 18.2% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.9 milioane de români au trăit comedia la cele mai înalte cote, iar în minutul de aur, la ora 20:56, peste 2 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor, la PRO TV!

Ieri seară, Antonia și Alex Velea au acceptat invitația lui Cabral de a lua parte în cel mai nebun show al momentului! Alături de ei, Anisia Gafton, Anca Dinicu, Emily Burghelea, Lucian Ghimiși, Mihai Rait, Cătălin Neamțu, Drăcea și Alex Bogdan au generat starea de bine a telespectatorilor. Săptămâna viitoare, Anna Lesko și Cătălin Botezatu vor accepta provocarea de a lua parte la probe care mai de care într-un show de comedie pură. 

Emisiunea Săriți de pe fix! a fost în topul preferințelor telespectatorilor! În intervalul orar 21:29 – 23:33, PRO TV a înregistrat 6.7 puncte de audiență și 25.9% cotă de piață în rândul publicului Național, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 4.9 puncte de rating și 18.9% share. De-a lungul difuzării, peste 1 milion de români s-au bucurat de show.

Noul sezon Las Fierbinți este în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, iar Săriți de pe fix! în fiecare joi, de la ora 21:30, la PRO TV. Cele două producții pot fi urmărite în avans, pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Exclusiv PRO TV Plus

Articole pentru emisiune Exclusiv PRO TV Plus

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni